• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Від компанії «Метінвест» Покровськ отримав потужні генератори

eye

384

05.01.2023 16:54

Новини громад

img

Для забезпечення безперебійної роботи місцевих котелень та автономної подачі теплоносія мешканцям громади від компанії «Метінвест» та Фонду Ріната Ахметова місто отримало перші дизельні генератори. 

З перших днів війни компанія «Метінвест» розгорнула потужний гуманітарний фронт, у рамках якого постачає громадам Донеччини продуктові набори, сучасне медобладнання, ліки, захисні споруди для військовослужбовців, комплекти спецодягу, пічки-буржуйки. 

Серед чергових проєктів компанії – передача сучасних дизельних електростанцій для автономної роботи місцевих котелень. 

Отримані електростанції є дизельними та досить потужними (110 кВт). За словами операційного директора Групи Метінвест Олександра Міроненка, минулого року такими станціями було облаштовано лікарні Запоріжжя і вони досить добре себе зарекомендували під час аварійного відключення медустанов від центральної електромережі та роботи медиків в умовах воєнного часу. 

«Від наших надійних партнерів, які з першого дня війни підставили нам своє плече, у рамках співробітництва між компанією «Метінвест» та Покровською МВА сьогодні ми отримали перший транш допомоги у вигляді чотирьох генераторів. Вони будуть встановлені на тих котельнях, які забезпечують теплоносієм велику кількість мешканців», - зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

У планах керівників громади забезпечити генераторною групою 17 з 19 наявних котелень. Ще один генератор найближчим часом буде переданий від компанії «Метінвест», інші громада придбає за бюджетні кошти.

Як зазначив очільник Покровської МВА Сергій Добряк, отримані електростанції вже за декілька тижнів будуть встановлені на обраних об’єктах. Для їх роботи вже підготовлений і матеріальний резерв у вигляді дизпалива.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Подарунок від Німеччини: Покровську передали пожежний автомобіль

Для допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, гасіння пожеж та рятування мирного населення Покровськ отримав від громадської організації «Петро і Мазепа» у співпраці з німецько-українським фондом «Рейн-Некар» пожежну машину.

eye

38

Громада 1

19 квітня 2024 13:35

За підтримки соціального бізнесу в Покровській КЛІЛ відкрили оновлене реабілітаційне відділення

Через збільшення кількості інсультних та інфарктних пацієнтів, а також людей, які потребують якісної реабілітації після переломів і складних травм, у клінічній лікарні інтенсивного лікування «осучаснили» реабілітаційне відділення.

eye

117

Новини громад

19 квітня 2024 12:55

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

31

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію