• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Всі абоненти – з газом!

eye

378

05.01.2023 15:52

Новини громад

img

У Покровській громаді завершилися роботи з відновлення газопостачання. Відключено блакитне паливо було 23 квітня через пошкодження магістрального газогону. Відновити його вдалося лише в середині осені. І 19 жовтня почалися пускові роботи.

«Згідно з планом, у першу чергу подали газ на котельні та лікарні. Потім займалися приватним сектором і в останню чергу – багатоквартирними будинками, - розповідає начальник Покровської МВА Сергій Добряк. – Було проведено великий обсяг робіт. Велика вдячність старшим будинків, які брали активну участь у запуску газу: працювали з людьми, вчасно надавали акти перевірки димових та вентиляційних каналів та забезпечували доступ до квартир».

Керівництво громади та газівники закликають жителів не використовувати газ для обігріву приміщень без належного обладнання. Він призначений виключно для приготування їжі. А своєчасна сплата послуги з газопостачання дасть можливість транспортувати необхідні обсяги блакитного палива для всіх споживачів.

«Ми досить швидко впоралися з роботою. Була задіяна вся техніка, матеріали, люди працювали і у вихідні. Ми доклали максимум зусиль, аби підключити наших абонентів до газу», - зазначає головний інженер Красноармійського УГГ Михайло Старостенко.

Загалом у Покровській громаді блакитне паливо вже отримують 23187 абонентів.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Підрядники виконують свої зобов’язання: гарантійний ремонт доріг у Покровську

У місті розпочався гарантійний ремонт доріг, спрямований на виправлення недоліків, виявлених після попередніх робіт.

eye

19

Громада 1

17 квітня 2024 20:00

Стан справ в громаді керівники військової адміністрації розглянули під час апаратної наради

Під головуванням начальника Покровської МВА Сергія Добряка та за участі його заступників відбулась нарада, в ході якої було розглянуто актуальні питання життя територіальної громади, що стосуються соціальної та житлово-комунальної сфер, медицини, освіти.

eye

89

Новини громад

17 квітня 2024 15:53

За допомогою «пилотягу» узбіччя доріг очищають від зимового бруду

Щоб підтримувати місто у чистоті та слідкувати за чистотою місцевих автошляхів на вулицях Покровська працює підмітально-прибиральна машина – дорожній пилотяг.

eye

29

Громада 1

17 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію