• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську привітали першу новонароджену у цьому році дівчинку

eye

342

04.01.2023 15:19

Новини громад

img

Сьогодні, 4 січня, очільник Покровської МВА Сергій Добряк та його заступниця Маргарита Ідрісова привітали матусю першого новонародженого у 2023 році малюка. 

1 січня у Покровському перинатальному центрі на світ з’явилась маленька мешканка Сергіївки, Удачненської громади. Дівчинка Валерія, яка стала третьою дитиною у родині, з`явилась на світ з вагою 3,650 кг та зростом 52 сантиметри.

«Війна відіграє свою роль у всіх галузях нашого життя. Але жінки продовжують народжувати, і це радісно. А те, що у Новому році першою на світ з`явилась дівчинка, то це, якщо вірити народним прикметам, дуже гарний знак», - зазначила заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова.

За словами керівника Перинатального центру Івана Циганка, впродовж минулого року покровські медики прийняли 423 пологів, в яких народилися 432 немовлят. 

Новонародженій Валерії керівники громади побажали міцного здоров`я та щасливої долі. Від Покровської адміністрації матусі презентували дитячу колиску-люльку, яка трансформується в стіл для годування. 

«Покровський перинатальний центр ІІ рівня - єдиний в Донецькій області, який не припинив свою роботу через бойові дії в Україні. Ми пишаємось нашими лікарями, які в непростих умовах професійно виконують свої обов’язки та допомагають з`явитись на світ немовлятам», - зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію