• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Керівники громади визначили основні напрямки роботи в перші дні нового року

eye

367

03.01.2023 11:41

Новини громад

img

Сьогодні, 3 січня, заступники начальника міської військової адміністрації зібрались на традиційну апаратну нараду, щоб обговорити першочергові задачі та напрямки в роботі. 

Розпочалась зустріч з обговорення проблемних питань, які пов’язані з функціонуванням основних сфер життєдіяльності громади. Насамперед це питання газо- та теплопостачання. 

Через критично низький рівень води у системі та численні пориви теплотрас відбулась зупинка трьох місцевих котелень, що призвело до відключення споживачів від централізованого теплопостачання. Наразі ведуться ремонтні роботи, комунальники працюють у різних частинах міста, щоб відновити подачу теплоносія.

«Для забезпечення безперебійної роботи котелень у нас є генераторна група. Ставимо їх також на пункти незламності», - зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк. 

Триває у громаді підключення абонентів до газопостачання. Вже під’єднано понад 16 тисяч мешканців. 

Фахівці водоканалу опрацьовують заявки на чистку колодязів. Житлово-комунальний відділ проводить ремонти дахів. Пошкоджені внаслідок обстрілів об’єкти обстежують спеціалісти Управління капітального будівництва. 

Для проходження опалювального періоду мешканцям старостинських округів розвезено вже 722 кубометри дров. 

КП «Покровськ Авто» відпрацьовує заявки громадян щодо найбільш проблемних ділянок доріг, обстежує перехрестя на необхідність встановлення дорожніх знаків та світлофорів, проводить інвентаризацію дорожніх карт.

У штатному режимі працюють медичні установи первинної та вторинної ланки. Медики майже не фіксують випадків захворюваності на Covid-19. Натомість є значний рівень хворих на ГРВІ та ГРЗ, деякі пацієнти потребують госпіталізації.  

Продовжується підтримка жителів громади гуманітарною допомогою, яка надається як у пунктах видачі, так і адресно.

 Триває евакуація населення. За минулу добу у більш безпечні регіони відправились 15 громадян, за тиждень – 45, всього - 22622. У громаді на даний час залишається 53931 мешканця, у тому числі 5612 ВПО.

Не минає ані дня, щоб росіяни не скоїли воєнного злочину на Донеччині, тож керівники громади рекомендують місцевим мешканцям евакуюватись до більш безпечних регіонів. 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Покровська молодіжна рада продовжує волонтерську діяльність, спрямовану на допомогу ЗСУ

Хлопці та дівчата нещодавно вже провели два етапи розіграшу «Щасливий квиток» та зібрали 50 тис. грн, на які придбали квадрокоптер для бійців 109-ї окремої бригади Сил територіальної оборони України.

eye

6

Громада 1

29 березня 2024 13:10

Оздоровлення дітей та взаємодія з міжнародними організаціями

28 березня у форматі відеоконференції відбулося засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Покровській районній військовій адміністрації. У засіданні взяла участь заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо.

eye

16

Громада 1

29 березня 2024 12:30

Покращення інфраструктури після зими: у Покровську триває підсипка доріг доменним шлаком

З першого дня весни у Покровській громаді розпочалися активні заходи з поліпшення дорожнього покриття у місті, спрямовані на покращення можливості пересування.

eye

15

Громада 1

29 березня 2024 12:04

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію