• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Привітання начальника Покровської МВА Сергія Добряка з Новим Роком та Різдвом Христовим

eye

386

31.12.2022 13:00

Новини громад

img

Шановні мешканці великої Покровської громади!

Вітаю вас з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим.

Цьогорічні зимові свята ми зустрічаємо в непростих умовах – під звуки повітряної тривоги, з постійними перебоями електроенергії, газу, тепла та води. 

Вже понад 300 днів триває повномасштабна війна. Гинуть люди, окупанти руйнують нашу інфраструктуру та домівки, в яких ще рік тому вирувало щасливе життя. 

Виклики сьогодення зробили нас зовсім іншими: змінили наші звички, думки, прагнення. Ми стали ще сильнішими та милосерднішими один до одного. Ми об`єднались заради перемоги на різних фронтах: гуманітарному, медичному, комунальному, волонтерському...

З перших днів війни десятки всеукраїнських та міжнародних компаній простягнули нам руку допомоги. Ми отримали тисячі тонн гуманітарного вантажу для мешканців нашої громади. 

Наші лікарі залишились на місцях, щоб надавати вчасну та кваліфіковану допомогу як цивільному населенню, так і військовим. 

Працівники соціальних служб не покинули жодного свого підопічного та щоденно дарують їм тепло, увагу та турботу. 

У непростих, а подекуди, й небезпечних умовах, щодня покровські комунальники докладають зусиль, щоб зробити нашу громаду чистою та комфортною для проживання. 

Я вдячний тим, хто залишився на місцях, і тим, хто наразі перебуває в евакуації, за сотні та тисячі кілометрів від дому, але щоденною працею робить свій внесок не лише у розвиток Покровської громади, а й у наближення перемоги!

Наші захисники сьогодні зустрінуть новий рік далеко від своїх родин, у важких умовах, під обстрілами підступного ворога, але незламні й непереможні. Від всієї Покровської громади я щиро дякую нашим воїнам за можливість для всіх нас зустрічали новий рік на вільній від окупантів рідній землі, за те, що ми можемо вести звичне життя й святкувати. Бажаю кожному нашому захиснику найскорішого повернення додому з Перемогою цілими та неушкодженими.

Вірю, що зовсім скоро всі наші земляки неодмінно повернуться в рідне місто - в український, мирний, безпечний та квітучий Покровськ. 

Гадаю, у цей новий рік ми всі маємо одне бажання на всіх – настання найскорішого миру. І нехай воно обов’язково здійсниться. 

Нехай у кожного з вас буде віра та можливість надалі будувати успішне майбутнє, плекати нові надії, самостійно приймати сміливі новорічні рішення Адже такі перспективи відкриваються лише вільним громадянам вільної демократичної держави.

 

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

38-ма річниця аварії на Чорнобильській АЕС: покровчани вшанували подвиг ліквідаторів та пам’ять жертв катастрофи

З нагоди річниці Дня аварії на Чорнобильській АЕС у Покровську відбувся меморіальний захід.

eye

19

Новини громад

26 квітня 2024 10:55

26 квітня - День пам'яті Чорнобильської трагедії

Вже 38 років Україна живе з болем Чорнобиля. Ця біда торкнулась майже кожної української родини, а її відголос хвилею радіоактивного пилу прокотився усім світом.

eye

27

Новини громад

26 квітня 2024 09:15

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

32

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію