• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

До новорічних свят діти громади отримали подарунки

eye

918

28.12.2022 12:11

Новини громад

img

Напередодні Нового року діти, які мають інвалідність, багатодітні родини та сім`ї, які опинились у складних життєвих обставинах, отримали вітання та солодкі подарунки від керівників Покровської військової адміністрації.

Веселі свята з танцями, піснями, конкурсами та іншими веселими розвагами вже пройшли у Покровську та Родинському. А які ж передноворічні розваги без смаколиків?  Від Покровської МВА на цих заходах діти вже отримали 804 солодких подарунки.

Сьогодні таке свято для дітей відбулося в ЗОШ №9.

«Наша школа стала флагманом розвитку та поширення інклюзивної освіти для діточок. У нашому закладі понад 10 таких учнів, - зазначила директорка ЗОШ №9 Валентина Рудик. - Дякую міській військовій адміністрації, УСЗН та відділу освіти, які залучають нас до таких спільних заходів. Ми бачимо, як родини із вдячністю приймають такі новорічні вітання. І такі свята ми будемо проводити й надалі, адже вони підтримують діток та допомагають їм адаптуватися до соціуму».

Днями солодощі та святковий настрій також отримали вихованці реабілітаційного центру «Милосердя» та малеча з сімей, які опинились у складних життєвих обставинах.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

20

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

63

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

23

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію