• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Дружба не має кордонів: з Нідерландів до Покровська прибув пересувний пункт незламності

eye

828

24.12.2022 15:05

Новини громад

img

Підприємець з Нідерландів Гарі Тейс не залишився осторонь подій в Україні та власним коштом облаштував та передав до Покровської громади пересувний пункт незламності. 

Автобус, обладнаний усім необхідним для потреб мешканців у разі тривалої відсутності електроенергії, передав до Покровська голова БФ «Фенікс-Тернопіль» Тарас Стецик, який є давнім другом нідерландця Гарі Тейса. 

«Сьогодні для нашої громади велика подія. Ми отримали класний подарунок - сучасний мобільний "Пункт незламності" у вигляді автобуса. Він оснащений розетками, генератором, і можна приготовити їжу і зробити чай, є всі умови. Він буде застосований на території громади, де велика відстань до стаціонарного "пункту незламності" або, якщо в ньому стався якийсь форс-мажор, наприклад, виникли проблеми з опаленням. Дуже вдячні за такий подарунок. Разом до перемоги з Нідерландами! Все буде Україна!», - зазначив очільник Покровської МВА Сергій Добряк.

Поява такого «Пункту незламності на колесах» для потреб Покровської громади стала можливою завдяки ще одній небайдужій до подій в нашій країні та, особливо, на Донеччині, людині – керівнику компанії «СВ-Транс плюс» Сергію Удовиченку.

Разом з очільником військової адміністрації Сергієм Добряком та заступником Костянтином Мілютіним він оглянув автобус та підписали офіційного листа щодо передачі пересувного «Пункту незламності» Покровській громаді. 

«Дружба не має кордонів та не вимірюється валютою і дуже приємно, що у Покровської громади з`явились нові друзі. Коли діти Гарі Тейса дізнались, що їхній тато готує автобус для відправки в Україну, вони ініціювали акцію та в школі зібрали новорічні подарунки для дітей з Покровської громади», - розповів заступник очільника Покровської МВА Костянтин Мілютін. 

Аби виразити усю щирість своїх побажань щодо настання найскорішого миру в Україні діти Нідерландів підійшли особливо творчо до пакування новорічних презентів. Коробки з іграшками, солодощами, речами та канцелярією вони розмалювали у жовто-блакитні кольори, прикрасили яскравими наліпками та особистими написами-привітаннями. 

Сьогодні подарунки з далекої європейської країни вже отримали маленькі мешканці Піщанського старостинського округу. 

«Я не знаю, де знаходяться Нідерланди, але дуже приємно отримувати подарунки із-за кордону. Вже скоріше хочеться відкрити коробку та подивись, що в ній», - сказав 9-річний мешканець Піщаного Микита Романенко. 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

1

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

Для ліквідації наслідків обстрілів до Покровської громади з Івано-Франківщини надійшов будівельний матеріал

Ще у березні поточного року між Покровською та Івано-Франківською громадами був підписаний меморандум щодо сприяння розвитку економічних, культурних та ділових зв'язків між сторонами.

eye

11

Громада 1

26 квітня 2024 13:30

Для підприємців Покровської громади провели нараду щодо ідентифікації та реєстрації об'єктів підвищеної небезпеки

Представники структурних підрозділів Покровської МВА разом із підприємцями громади взяли участь у спільній нараді щодо реєстрації об’єктів підвищеної небезпеки, ініційованої ГУ ДСНС України в Донецькій області.

eye

40

Громада 1

26 квітня 2024 12:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію