• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

З наступного понеділка школярі Покровської громади відправляться на зимові канікули

eye

784

23.12.2022 14:12

Новини громад

img

Добігає кінця перше півріччя цього непростого року. Освітяни Покровської ТГ підбивають підсумки навчання та бажають місцевим школярам спокійних зимових свят. 

Сьогодні у Покровській громаді нараховується 8378 здобувачів освіти, з яких на території ТГ перебуває 4000 або 48% учнів. Ще 2459 (29%) наших школярів опановують науки за межами громади, 1853 (22%) – за межами України і 58 учнів (менш як 1%) навчаються дистанційно, перебуваючи на непідконтрольних територіях. 

З 688 вчителів у громаді передають свої предметні знання 380 (55%). Ще 242 (35%) працюють за межами громади, 66 (10%) – за кордоном. 
«Всі ці моменти не завадили нам вдало пройти перше півріччя. І школярі, і вчителі повною мірою опанували дистанційні методи освітнього процесу, - зазначила начальниця Покровського міського відділу освіти Любов Воротинцева. - І ми дуже сподіваємося, що наші діти якнайскоріше зможуть повернутися за парти та спілкуватися із вчителями наживо, а не через екрани гаджетів». 

Любов Воротинцева додала, що в останній навчальний день вчителі провели з дітьми виховні заняття щодо правил безпеки під час зимових канікул. Школярам розповіли, як правильно поводитися з вогнем, під час прогулянок біля водойм та на льоду, як уникнути травматизму. 

«Любі діти та шановні батьки! Вітаю вас із початком канікул! Нехай ці новорічно-різдвяні свята будуть для всіх нас мирними та спокійними! Затишку у ваших домівках та приємних подарунків під ялинкою! Відпочиваємо та налаштовуємось на новий навчальний семестр!» - звернулася начальниця відділу освіти до школярів та їхніх батьків.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

5

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

8

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

18

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію