• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровські спортсмени - переможці Чемпіонату України з бойового самбо

eye

698

21.12.2022 09:25

Новини громад

img

Покровські спортсмени, незважаючи на випробування війною, активно беруть участь у міжнарожних та всеукраїнських змаганнях, гідно демонструють свої здібності на Чемпіонатах України, Європи, світу.

Так, вихованці тренера бойового самбу Артема Пятихатки повернулися із чергових змагань, що пройшли у місті Мукачево Закарпатської області 16-18 грудня.

«Це був відбірковий тур на змагання у Словаччині, що відбудеться у лютому наступного року. Наша команда у складі Донецької збірної дуже гарно виступила і завоювала 4 перших, одне друге і два третіх місця, - розповідає про досягнення своїх спортсменів тренер СК «Барс» Артем Пятихатка. – У Словаччині будуть три розділи: спортивне самбо, бойове та про-фул. 12 бійців з Покровська відстоюватимуть честь України в Європі». 

Тренер зазначає, що конкуренція на Чемпіонаті України була дуже велика. 470 учасників, і серед них своїми результатами всіх здивувала команда Донецької області. Адже попри всі перешкоди вони не припинили займатися спортом та готуватися до змагань. І це при тому, що покровські спортсмени беруть активну участь у житті громади. 

«Вихованці Артема Пятихатки і сам тренер крім своїх професійних здібностей беруть активну участь у життєдіяльності громади. Знаходять час допомагати, щоб мешканці жили достойно. І я дуже вдячний усім тренерам за небайдужість», - зазначив Віталій Щербинка.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Покровська молодіжна рада продовжує волонтерську діяльність, спрямовану на допомогу ЗСУ

Хлопці та дівчата нещодавно вже провели два етапи розіграшу «Щасливий квиток» та зібрали 50 тис. грн, на які придбали квадрокоптер для бійців 109-ї окремої бригади Сил територіальної оборони України.

eye

4

Громада 1

29 березня 2024 13:10

Оздоровлення дітей та взаємодія з міжнародними організаціями

28 березня у форматі відеоконференції відбулося засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Покровській районній військовій адміністрації. У засіданні взяла участь заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо.

eye

13

Громада 1

29 березня 2024 12:30

Покращення інфраструктури після зими: у Покровську триває підсипка доріг доменним шлаком

З першого дня весни у Покровській громаді розпочалися активні заходи з поліпшення дорожнього покриття у місті, спрямовані на покращення можливості пересування.

eye

14

Громада 1

29 березня 2024 12:04

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію