• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

До вихованців центру «Милосердя» завітав Святий Миколай з подарунками

eye

519

19.12.2022 13:40

Новини громад

img

Сьогодні у День Святого Миколая для вихованців Центру реабілітації осіб з інвалідністю «Милосердя» Покровська міська військова адміністрація організувала святково-розважальний захід.

Від самого ранку вихованці реабілітаційного центру «Милосердя» чекали на гостей, прикрашаючи новорічним оздобленням кімнати та класи. А перед цим уже кілька днів готували номери до святкового концерту, щоб зі всією щирістю дитячих сердець подякувати керівникам Покровської військової адміністрації за всебічну увагу.

Під час заходу діти танцювали, брали участь в рухливих іграх та підготували казкову виставу.

Своєю чергою, гості свята – голова міськрайонної організації Червоного Хреста України Людмила Полтавченко та заступниця очільника Покровської МВА Олена Харчевна подякували дітям за виставу та вручили подарунки: солодощі та теплі ковдри.

Чекав на вихованців центру ще один приємний сюрприз – як представниця політичної партії «Слуга народу» Олена Харчевна передала дітям піцу з напоями.

«Підтримка міської військової адміністрації була, є і надалі буде. Зараз настали тяжкі часи, йде війна, і діткам потрібно ще більше уваги з боку дорослих, - зазначила заступниця начальника Покровської МВА Олена Харчевна. – Сьогодні ми залюбки доєднались до святкового дійства, яке підготували діти. А ми своєю чергою – щире захоплення їх талантами та подарунки».

За словами Олени Харчевної, центр «Милосердя» наразі перебуває на шляху розвитку. Незабаром особливі діти матимуть змогу відвідувати масажний кабінет – вже знайдемо відповідного спеціаліста. Крім того, Покровська МВА у тісній комунікації працює з батьківським комітетом щодо нагальних потреб вихованців закладу.

«Сьогодні багато подарунків. Багато людей, які віддають своє тепло вихованцям Центру «Милосердя». Дітки дуже сумують через те, що не можуть займатися, як раніше, - розповіла начальниця УСЗН Ірина Бонзюх. - Я хочу, щоб Святий Миколай почув і дав благословення всім діткам Покровської громади, щоб збувалися їхні мрії».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

11

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

Для ліквідації наслідків обстрілів до Покровської громади з Івано-Франківщини надійшов будівельний матеріал

Ще у березні поточного року між Покровською та Івано-Франківською громадами був підписаний меморандум щодо сприяння розвитку економічних, культурних та ділових зв'язків між сторонами.

eye

16

Громада 1

26 квітня 2024 13:30

Для підприємців Покровської громади провели нараду щодо ідентифікації та реєстрації об'єктів підвищеної небезпеки

Представники структурних підрозділів Покровської МВА разом із підприємцями громади взяли участь у спільній нараді щодо реєстрації об’єктів підвищеної небезпеки, ініційованої ГУ ДСНС України в Донецькій області.

eye

43

Громада 1

26 квітня 2024 12:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію