• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Для вихователів закладів дошкільної освіти придбано сучасну комп’ютерну техніку

eye

721

16.12.2022 17:54

Новини громад

img

Завдяки фінансовій допомозі у сумі 1 495 000 грн, наданій Покровській громаді Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) спільно з Асоціацією міст України, закладам дошкільної освіти передано 49 ноутбуків. 

Покровські дитсадки тільки починають опановувати навчання у дистанційному режимі. І для них дуже необхідним є створення безпечного, комфортного, зокрема й інклюзивного середовища для учасників віддаленого освітнього процесу.

За словами начальниці відділу освіти Любові Воротинцевої, з новими ноутбуками педагоги Покровської ТГ зроблять освітній процес більш інформативним, змістовним, емоційно-ціннісним та психологічно комфортним для малечі. А отже якість надання освітніх послуг у дошкільних установах покращиться.

«Не всі вірили, що ми зможемо це реалізувати, - розповіла Любов Воротинцева. – Але, як показує час, діти та батьки все більше долучаються до таких ініціатив. З вихователем діти опрацьовують тему, ведуть бесіду, проводять розвивальні ігри в дистанційному форматі, також діти можуть поспілкуватися один з одним».

Сьогодні у Покровській громаді продовжують працювати в дистанційному форматі 22 заклади дошкільної освіти та 5 дошкільних підрозділів закладів загальної середньої освіти. 50-60% дітей виходять на дистанційне навчання. Залежно від електропостачання та стабільності інтернету, ця цифра коливається, але робота не припиняється.

«Щиро вдячний вихователям, що проявили ініціативу щодо дистанційного навчання. Це цифрова соціалізація наших дітей, - зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк. - У нас ще багато викликів, і я впевнений, що з таким колективом ми все переможемо».

Вихователі вже починають планувати більш якісну та цікаву роботу з дітьми на новій техніці.

«Ви виховуєте наших дітей, саме ви навчаєте їх бути незламними, орієнтовними на будь-які задачі, - привітала педагогів заступниця начальника МВА Маргарита Ідрісова. - Зичу вам здоров’я! Щоб той вогник в душі не згасав! Заряджайте дітей на незламність та позитив!».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію