• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Бути почутим: Сергій Добряк провів особистий прийом громадян

eye

489

15.12.2022 13:52

Новини громад

img

Щотижня очільник Покровської МВА Сергій Добряк разом із заступниками та керівниками структурних підрозділів міської ради проводить  зустрічі з громадянами, де порушуються питання різного характеру – як особисті, так і ті, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади в цілому.

Переважна більшість звернень мешканців стосувалась відновлення газопостачання, особливо у квартирах з автономним опаленням. Озвучити температурний режим у власних приміщеннях приходили здебільшого жителі мікрорайонів міста та селища динзаводу.

«Сьогодні із 36 тисяч абонентів вже підключена половина. Є певні технічні складнощі, але процес рухається. Усьому свій час. Усі питання на особистому контролі. Впевнений, що всі вони будуть вирішені», - зауважив Сергій Добряк.

Просили мешканці селища Динасового заводу й сприяння у вирішенні найскорішого відновлення теплопостачання та можливого оснащення котельні генератором.

Керівник громади зазначив, що після тривалих та складних ремонтних робіт, які провели комунальники, сьогодні протягом дня теплопостачання до багатоповерхівок селища Динасового заводу буде відновлено.

Також під час прийому звучали звернення стосовно забезпечення генераторами свердловин, проблеми безпритульних тварин та надання матеріальної допомоги на відновлення житла після обстрілів.

«Ми уважно вислухали кожного жителя громади. Разом із колегами та представниками різних служб спільно шукаємо шляхи вирішення проблемних питань. Їх багато і здебільшого, стосуються вони газо- та теплопостачання. Входимо в зиму, тож комфорт та благополуччя мешканців для нас у пріоритеті. Будемо докладати зусиль, щоб вирішити усі питання, з якими сьогодні звернулись мешканці нашої громади до очільника військової адміністрації», - підсумувала прийом заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо.

Протягом декількох годин поспіль керівники громади спілкувались з мешканцями та намагались відразу знайти спільне рішення проблемних питань.

З тими, хто не зміг особисто потрапити на прийом до очільника Покровської МВА, Сергій Добряк спілкувався телефоном.

За підсумками розгляду звернень громадян, Сергій Добряк дав доручення відповідним структурним підрозділам військової адміністрації щодо оперативного опрацювання та вирішення питань, з якими звертались мешканці Покровської громади.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію