• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Комунальники повертають тепло до житлових будинків селища Динасового заводу

eye

347

14.12.2022 18:07

Новини громад

img

Після тривалої відсутності теплопостачання в житлових будинках селища динасового заводу, працівникам КП «Покровськтепломережа» вдалось відновити роботу котельні №14, яка подає теплоносій у цю частину міста та ліквідувати деякі з поривів теплотрас.

Як повідомив заступник міського голови Олександр Добровольський, станом на 17.00 відновлене теплопостачання до двадцяти житлових багатоповерхівок Динасу. Ще стільки ж будинків поки що залишаються без теплоносія.

«На жаль, постійні відключення електроенергії та водопостачання призводять до зупинки котелень та викликають гідравлічні удари в теплових мережах, що, своєю чергою, призводить до руйнування обладнання. Деякі пориви нам вдалось ліквідувати, деякі ще лишаються. Завтра протягом дня комунальники намагатимуться закінчити ремонтні роботи та повернути до решти будинків теплопостачання», - зауважив Олександр Добровольський. 

Нагадуємо, у випадку гострої потреби у селищі Динасового заводу працює Пункт незламності, де мешканці будинків, які досі лишаються без теплопостачання, можуть зігрітись.

Адресу розташування пункту можна дізнатись у старших будинків, квартальних або, зателефонувавши до контактного центру: 0-800-300-101.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію