• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

eye

360

14.12.2022 13:49

Новини громад

img

З метою впорядкування питання передачі гуманітарної допомоги, яка надходить від різноманітних організацій та фондів, в Покровській громаді створено комісію з розподілу отриманих вантажів. 

Очолив комісію директор КУ «Агентство розвитку громади», керівник гуманітарного штабу Дмитро Єрмолович, його заступником обрано начальницю ККСН Марину Ухову, секретарем стала начальниця Управління по роботі з приєднаними територіями Олена Носач.

Крім того, до комісії увійшли представники відділів та структурних підрозділів міської ради. 

«З перших днів війни руку допомоги Покровській громаді простягнули десятки міжнародних та всеукраїнських фондів та організацій. Ми отримуємо різноманітний вантаж у вигляді продуктових наборів, засобів особистої гігієни, медикаментів. Аби впорядкувати усі ці процеси, пов’язані з отриманням, зберіганням, розподілом та цільовим використанням отриманої допомоги, і створено відповідну комісію, яка збиратиметься на засідання щоразу, як громада отримуватиме чергову партію допомоги», - розповіла заступниця очільника Покровської МВА Наталія Іваньо.

Сьогодні, 14 грудня, в онлайн-форматі відбулось засідання, на порядку денному якого членами комісії було розглянуто 7 питань.

Стосувались вони внесення змін до Порядку надання безоплатної видачі мешканцям Донеччини продовольчих товарів тривалого зберігання під час дії воєнного стану; затвердження складу продуктових наборів, які надійшли від Офісу Президента; механізму розподілу гуманітарних наборів серед мешканців Покровської громади; визначення відповідальних осіб за видачу допомоги.

За словами Дмитра Єрмоловича, днями до громади надійшов черговий гуманітарним вантажем з продовольчими товарами різної номенклатури та кількості.

Вже зібрано близько 17 тисяч продуктових наборів. Спочатку видаватимуть їх мешканцям старостинських округів громади.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію