• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Стале проходження зимового періоду та робота служб у блекаут: очільник МВА провів апаратну нараду

eye

306

13.12.2022 16:16

Новини громад

img

Сьогодні під головуванням очільника Покровської МВА Сергія Добряка відбулась чергова нарада з керівниками апарату ради, під час якої були розглянуті важливі питання життєдіяльності громади.

Головним питанням засідання стало відновлення подачі тепла у селищі динасового заводу.

Як доповів Олександр Добровольський, комунальники докладають зусиль, щоб сьогодні протягом дня подати теплоносій до житлових будинків у цій частині міста.

Продовжується забезпечення дровами пільгових категорій населення та жителів старостинських округів.

Завершено буріння свердловин у селах Перше Травня та Піщане, розпочато аналогічну роботу у Лисівському старостинському окрузі. Для облаштування нових альтернативних джерел водопостачання у громаду надійшли 20 одиниць насосного обладнання.

Продовжується евакуація. За минулу добу у безпечні регіони відправлено 4 громадян, за тиждень – 61, всього евакуйовано 22477 осіб. Зараз у громаді залишається 52984 жителів, у тому числі 5188 ВПО.

Проводяться відпрацювання звернень громадян щодо облаштування підвальних приміщень під найпростіші укриття.

Здійснюються заходи щодо відновлення системи відеоспостереження на території громади – встановлюються та переобладнуються вуличні камери.

Проведено заняття зі старшими будинків селища Динзаводу та працівниками КП «БКП» та КП «Покровськтепломережа» щодо першочергових дій під час ядерного вибуху.

Медики проходять перекваліфікацію та готуються до роботи в умовах блекауту.

Працюють у громаді гуманітарні хаби, пільговим категоріям населення видаються гігієнічні та продуктові набори.

«Попри війну, аби у Покровській міській громаді тривало життя, кожен працівник  прикладає надзусилля. Умови, в яких доводиться працювати комунальникам, медикам, соціальним працівникам, складні і часто небезпечні, але ситуація контрольована. Усі ми об`єднані єдиною метою - створення комфортних умов місцевим мешканцям та вирішення важливих питань, які стосуються розвитку громади. Ми готові до будь-яких сценаріїв та будь-якого розвитку подій, бо працюємо єдиною командою на результат», - зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Освітній процес проводиться дистанційно. Для покращення якості навчання громада отримала 49 ноутбуків.

Як зауважила заступниця очільника МВА Наталія Іваньо, щодня до контактного центру надходить близько 2000 звернень, які стосуються здебільшого питань графіків відключення електропостачання, подачі теплоносія та водозабезпечення.

«Я щиро вдячна усім керівникам відділів, служб та старостам приєднаних територій за їхню працю у таких нелегкий час. Всі вони задіяні у забезпеченні місцевих мешканців гуманітарною допомогою, створенні умов для сталого проходження зимового періоду та вирішенні важливих питань щодо життєдіяльності громади в цілому», - зауважила Наталія Іваньо.

 

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію