• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Комунальники Покровської громади готові до ускладнення погодних умов

eye

369

08.12.2022 12:00

Новини громад

img

Через негоду сьогодні з самого ранку на вулицях Покровська працювала спецтехніка. Фахівці КП «БКП» докладали зусиль, аби дороги міста не були, як ковзанка. 

Задля уникнення дорожньо-транспортних пригод та травмувань місцевих мешканців, з 4-ї ранку комунальники посипали вулиці міста піщаною сумішшю. 

Крім 8 одиниць спецтехніки, до посипання тротуарів були залучені 74 робітники комунального підприємства. Витрачено близько 50 тонн посипальної суміші.

«Усі наші комунальні служби готові на 100% до ускладнення погодних умов та зимового утримування доріг. Підготовлена техніка, залучені підрядники для очищення доріг та шляхопроводів. Є достатня кількість посипального матеріалу. Цього року поповнили запаси піску та вже оголошено тендер на закупівлю 1 тисячі тони солі», - зауважив заступник міського голови Олександр Добровольський. 
У випадку негоди, до роботи залучатимуть двірників, які посипатимуть внутрішньоквартальні дороги та прибиратимуть сніг. У разі великої кількості опадів на вулицях громади працюватимуть 49 одиниць спецтехніки.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Зарядні станції та генератори для безперебійної роботи структурних підрозділів МВА: комісія розподілила чергове надходження гуманітарної допомоги

Сьогодні, 5 липня, за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги.

eye

34

Громада 1

05 липня 2024 12:55

По вулиці Київська працівники КП «Покровськводоканал» працюють над заміною трубопроводу

Для оптимізації системи водопостачання та покращення надання послуг мешканцям Покровської громади фахівці КП «Покровськводоканал» продовжують заміну водопровідних мереж.

eye

25

Громада 1

05 липня 2024 12:20

Вакцинація в Покровській громаді: турбота про здоров'я дітей та дорослих

Вакцинація — це важливий захід, який допомагає захистити здоров'я як дітей, так і дорослих. У Покровській громаді цей процес організований на високому рівні, що дозволяє кожний охочий отримати необхідні щеплення.

eye

29

Громада 1

05 липня 2024 11:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію