• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За розвиток Покровської громади працівників органів місцевого самоврядування відзначено грамотами та подяками

eye

300

07.12.2022 12:11

Новини громад

img

З нагоди Дня місцевого самоврядування у Покровську відбувся урочистий захід, участь у якому взяли керівники апарату ради, представники структурних підрозділів військової адміністрації та міської ради.

Завітала на свято й керівниця департаменту соціального захисту населення ДонОДА Олена Токарева:

«Мені випала честь привітати Вас від імені очільника Донецької військової адміністрації Павла Кириленка з цим святом. Воно є державним і це підкреслює, що наша держава дуже пильно слідкує за місцевою владою і це важлива ланка нашої роботи. Війна внесла корективи в наше життя: в особисті відносини, професійні навички та стосунки. Я пишаюсь тим, що Покровська громада вистояла і продовжує міцно тримати свої кордони. Вітаю зі святом і бажаю вам міцного здоровя, професійних досягнень, родинного затишку, перемоги та миру». 

Сьогодні в умовах війни представникам місцевого самоврядування доводиться шукати і швидко приймати нові рішення, які допомагають Україні не лише встояти, а й рухатися до перемоги.

З вітальним словом під час урочистого заходу до присутніх звернувся очільник Покровської МВА Сергій Добряк:

«Самоврядність – це найвища та найдемократичніша система управління. Ми з вами зіткнулись, як працівники самоврядування, з такими викликами, які і не могли собі уявити. Але ми впорались і продовжимо це гідно роботи й надалі. Хочу подякувати усім, хто залишився і не поїхав з рідного дому, тим, хто за межами міста виконує свої обовязки. Впевнений, що разом ми зробимо більше, ніж можемо. Бажаю нам усім здоров`я, родинного затишку, бути один до одного добрішими, найскорішого миру та разом до перемоги. Слава Україні!».

Тих, хто представляє інтереси жителів громади у вирішенні найскладніших життєвих питань, забезпечує позитивні зміни в суспільстві, гарантує стабільний розвиток рідного краю, під час свята було нагороджено почесними грамотами та подяками.  

Серед нагороджених – начальники управлінь та фахівці структурних підрозділів міської ради, старші будинків та квартальні. Люди, які переймаються проблемами інших та докладають чималих зусиль задля розвитку громади. 

Кожна вручена грамота та подяка супроводжувалась щедрими аплодисментами. Святковий настрій та свої музичні привітання присутнім у залі дарували творчі колективи громади.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

52

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

24

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

38

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію