• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

З нагоди Дня Збройних Сил України військовослужбовців привітали зі святом

eye

580

06.12.2022 15:22

Новини громад

img

День Збройних Сил України - це свято, яке поєднує українські військові традиції від княжих і козацьких часів до сьогоднішніх, коли солдати та офіцери ЗСУ й інших військових формувань виконують найважливішу місію - захищають суверенітет і незалежність нашої держави від агресора. 

Вісім років і 285 днів повномасштабної війни весь світ бачить, хто такий народ України, бачить результат роботи наших захисників і захисниць, які сьогодні відважно боронять свободу нашої держави.

«Шановні наші військовослужбовці! Дозвольте від всієї нашої Покровської громади привітати вас зі святом. Кожного разу ми дякуємо вам за те, що знаходимось в українському Покровську, в українській Донеччині, під нашим українським прапором. Бажаємо усім міцного здоров’я, незламної волі, надійного родинного тилу, злагоди, достатку, мирного неба над головою і найскорішої перемоги. Слава Україні!», - з вітальним словом під час урочистого заходу звернувся до присутніх очільник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк.

Слова подяки за мужність та патріотизм військовослужбовцям Покровської громади лунали і від начальника територіального центру комплектування та соціальної підтримки Покровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковника Ігоря Валяєва:«Збройні сили України були засновані ще у 1991 році, але на підставі Указу Президента, затвердженого Верховною Радою, святкуємо ми цей день з 1993 року. Ще у лютому окупанти мріяли нас захопити за три дні, але вже десятий місяць наші воїни б’ють ворога і звільняють захоплені території України. Я впевнений, що наші нащадки будуть виховуватись на тих подвигах і героїчних вчинках, які зараз успішно демонструють наші воїни, на жаль, ціною власного життя». 

Пам`ять загиблих героїв присутні вшанували хвилиною мовчання. 

Під час урочистого заходу зі сцени лунало, що вмотивований воїн – це носій непохитної волі, запорука військової міці та перемог України. І саме такі бійці захищають суверенітет нашої держави.

За мужність, самовідданість, зразкове виконання службових обов’язків, забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії рф у Донецькій області та з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України військовослужбовців було нагороджено медалями «За оборону рідної держави», грамотами та подяками військової адміністрації. 

«Те, що роблять наші хлопці на полях бою - наша сучасна історія. На вашому прикладі зараз пишуться підручники, які будуть викладатись у навчальних закладах. Ми пишаємося вами. Я хотів би побажати вам якнайскоріше повернутись до своїх родин з перемогою. Міцного здоров’я та невичерпної енергії. Слава Україні!», зазначив заступник Покровського міського голови Микола Шабельник.

Свої теплі вітання у вигляді музикальних номерів дарували присутнім вихованці музичної школи імені Леонтовича та творчі колективи Покровської громади. 

Вокальні та танцювальні композиції, вірші про сучасних героїв-захисників України у виконанні юних мешканців Покровська були пройняті вдячністю нашим бійцям та створили по-справжньому святкову атмосферу.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Зарядні станції та генератори для безперебійної роботи структурних підрозділів МВА: комісія розподілила чергове надходження гуманітарної допомоги

Сьогодні, 5 липня, за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги.

eye

18

Громада 1

05 липня 2024 12:55

По вулиці Київська працівники КП «Покровськводоканал» працюють над заміною трубопроводу

Для оптимізації системи водопостачання та покращення надання послуг мешканцям Покровської громади фахівці КП «Покровськводоканал» продовжують заміну водопровідних мереж.

eye

11

Громада 1

05 липня 2024 12:20

Вакцинація в Покровській громаді: турбота про здоров'я дітей та дорослих

Вакцинація — це важливий захід, який допомагає захистити здоров'я як дітей, так і дорослих. У Покровській громаді цей процес організований на високому рівні, що дозволяє кожний охочий отримати необхідні щеплення.

eye

20

Громада 1

05 липня 2024 11:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію