• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Очільник Покровської МВА взяв участь в нагородженні військовослужбовців до Дня ЗСУ

eye

377

06.12.2022 14:15

Новини громад

img

6 грудня у Покровській райдержадміністрації відбувся урочистий захід, присвячений Дню Збройним силам України. Вітали військовослужбовців заступник очільника Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін, очільники Покровської районної ВА Володимир Замотаєв та міської ВА Сергій Добряк. 

Вже вісім років українські воїни стримують агресію проти нашої держави. Роблять це віддано, забуваючи про страх, про біль, про безпеку, захищаючи свій дім, свою родину, свободу та вільне майбутнє народу і незалежність Української держави.

На жаль, тисячі наших відважних воїнів вже ніколи не повернуться додому. Пам`ять кожного загиблого захисника присутні у залі вшанували хвилиною мовчання. 

Звертаючись до військовослужбовців, заступник очільника Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін зазначив, що сьогодні перемога здобувається не тільки на полі битви. Внесок кожного свідомого українця – це ще один крок до нашої спільної Перемоги.

«Від імені очільника обласної військової адміністрації Павла Кириленка дозвольте привітати Вас зі святом. Ви - справжні герої, патріоти. На вашу долю випав великий тягар – війна. Ворог приніс на нашу землю велику біду, великі втрати. Хочу побажати вам здоров`я, найголовніше, миру та найскорішої перемоги. Слава ЗСУ, Слава Україні», - привітав Вадим Філашкін. 

Завдяки професіоналізму командувачів, високому організаційному рівню командирів, вмотивованості кожного піхотинця, артилериста, зенітника, танкіста, льотчика, розвідника, наші герої щодня женуть загарбників геть і без упину визволяють українців з тенет окупації.

«Дуже Вам вдячні за той щоденний подвиг, який ви робите. З такими хлопцями, які нас боронять та стоять на захисті нашої держави, ми впевнені, що перемога вже близько. Віримо в це! Віримо в ЗСУ та Україну!», - зауважив очільник покровської районної військової адміністрації Володимир Замотаєв. 

Щирі слова подяки за героїзм та самовіддачу у боротьбі з окупантом під час урочистого зібрання лунали й від очільника Покровської МВА Сергія Добряка: «Дякуючи Вам, ми маємо змогу жити в українському Покровську. Працювати на благо та розвиток нашої держави, бачитись зі своїми близькими, проводити час з дітьми. Бажаю Вам непохитної волі до перемоги, стійкості духу, мужності та терпіння. З нами сила, правда і з нами Бог». 

За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації у Донецькій області та з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України понад десяти військовослужбовців отримали грамоти та подяки Донецької обласної, Покровської районної та міської військових адміністрацій.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

11

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

14

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

23

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію