• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Очільник Покровської МВА взяв участь в нагородженні військовослужбовців до Дня ЗСУ

eye

411

06.12.2022 14:15

Новини громад

img

6 грудня у Покровській райдержадміністрації відбувся урочистий захід, присвячений Дню Збройним силам України. Вітали військовослужбовців заступник очільника Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін, очільники Покровської районної ВА Володимир Замотаєв та міської ВА Сергій Добряк. 

Вже вісім років українські воїни стримують агресію проти нашої держави. Роблять це віддано, забуваючи про страх, про біль, про безпеку, захищаючи свій дім, свою родину, свободу та вільне майбутнє народу і незалежність Української держави.

На жаль, тисячі наших відважних воїнів вже ніколи не повернуться додому. Пам`ять кожного загиблого захисника присутні у залі вшанували хвилиною мовчання. 

Звертаючись до військовослужбовців, заступник очільника Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін зазначив, що сьогодні перемога здобувається не тільки на полі битви. Внесок кожного свідомого українця – це ще один крок до нашої спільної Перемоги.

«Від імені очільника обласної військової адміністрації Павла Кириленка дозвольте привітати Вас зі святом. Ви - справжні герої, патріоти. На вашу долю випав великий тягар – війна. Ворог приніс на нашу землю велику біду, великі втрати. Хочу побажати вам здоров`я, найголовніше, миру та найскорішої перемоги. Слава ЗСУ, Слава Україні», - привітав Вадим Філашкін. 

Завдяки професіоналізму командувачів, високому організаційному рівню командирів, вмотивованості кожного піхотинця, артилериста, зенітника, танкіста, льотчика, розвідника, наші герої щодня женуть загарбників геть і без упину визволяють українців з тенет окупації.

«Дуже Вам вдячні за той щоденний подвиг, який ви робите. З такими хлопцями, які нас боронять та стоять на захисті нашої держави, ми впевнені, що перемога вже близько. Віримо в це! Віримо в ЗСУ та Україну!», - зауважив очільник покровської районної військової адміністрації Володимир Замотаєв. 

Щирі слова подяки за героїзм та самовіддачу у боротьбі з окупантом під час урочистого зібрання лунали й від очільника Покровської МВА Сергія Добряка: «Дякуючи Вам, ми маємо змогу жити в українському Покровську. Працювати на благо та розвиток нашої держави, бачитись зі своїми близькими, проводити час з дітьми. Бажаю Вам непохитної волі до перемоги, стійкості духу, мужності та терпіння. З нами сила, правда і з нами Бог». 

За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації у Донецькій області та з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України понад десяти військовослужбовців отримали грамоти та подяки Донецької обласної, Покровської районної та міської військових адміністрацій.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Зарядні станції та генератори для безперебійної роботи структурних підрозділів МВА: комісія розподілила чергове надходження гуманітарної допомоги

Сьогодні, 5 липня, за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги.

eye

18

Громада 1

05 липня 2024 12:55

По вулиці Київська працівники КП «Покровськводоканал» працюють над заміною трубопроводу

Для оптимізації системи водопостачання та покращення надання послуг мешканцям Покровської громади фахівці КП «Покровськводоканал» продовжують заміну водопровідних мереж.

eye

11

Громада 1

05 липня 2024 12:20

Вакцинація в Покровській громаді: турбота про здоров'я дітей та дорослих

Вакцинація — це важливий захід, який допомагає захистити здоров'я як дітей, так і дорослих. У Покровській громаді цей процес організований на високому рівні, що дозволяє кожний охочий отримати необхідні щеплення.

eye

20

Громада 1

05 липня 2024 11:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію