• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровському ЦНАП доступна нова послуга

eye

487

05.12.2022 14:36

Новини громад

img

Відсьогодні спеціалісти Центру надання адміністративних послуг отримали доступ до реєстру територіальної громади, тож жителі можуть звертатися задля реєстрації місця проживання. 

«Усі 9 місяців ми були цього позбавлені, але зараз цю послугу повернули. Вона важлива, тому пов’язана не тільки зі зміною місця проживання, а й з продажем будинків і будь-якими нотаріальними діями», - розповідає керуюча справами виконкому Алевтина Жук. - З 1 грудня працює державний реєстратор, і наразі ми чекаємо доступу до реєстру. Зараз він проходить спецперевірку і протягом 5 діб ми очікуємо результат, і у нас у ЦНАП будуть надаватися послуги державного реєстратора». 

Спеціалісти ЦНАПу готові працювати, аби жителі могли отримувати необхідні їм довідки та послуги. Але у роботу установи свої корективи вносять воєнні дії, через що є певні проблеми з електропостачанням та інтернетом. 

«Наш відділ та центр адмінпослуг будуть працювати для того, щоб надати реєстрацію місця проживання і допомогти людям щодо зняття з місця реєстрації, і прошу ставитися з розумінням до цих проблем, - звернулась до покровчан начальниця відділу місця реєстрації фізичних осіб ЦНАП Наталія Коврижко. - З 1 грудня 2021 року набрав чинності новий закон стосовно електронних послуг. Є певні зміни для військовозобов’язаних і щодо реєстрації дітей певних вікових категорій. Також хочу зазначити, що штампи в паперові паспорти вже не проставляються. Таку послугу можуть отримати тільки мешканці Покровської громади. ВПО це не стосується».

Зараз у ЦНАПі Покровська надається 180 послуг з 306. Установа знаходиться за адресою: м-н «Гірник», 1 і працює за живою чергою з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 16:00. Прийом громадян здійснюється з 9:00 до 15:00. 

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

28

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

29

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

33

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію