• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Олег Фролов взяв участь у національному економічному форумі

eye

338

05.12.2022 11:36

Новини громад

img

2 грудня у Львові стартувала найважливіша економічна подія року – Західноукраїнський Форум Партнерства. Це одна з найбільших платформ України, присвячена реаліям сьогодення, ведення та розвитку бізнесу в період війни, перспективам співпраці між державою та підприємцями.

Цьогорічний форум зібрав на Львівщині понад 20 провідних фахівців у галузі економіки зі всієї України. Серед учасників – радник Міністра фінансів України Віталій Ломакович, віцепрезидент ТПП України Валерій Король, перші керівники Львівської обласної військової та міської адміністрацій. Інтереси Покровської громади представляв делегат Покровської МВА Олег Фролов.

 У межах Західноукраїнського форуму партнерства відбулись окремі панельні дискусії, присвячені найактуальнішим темам сфер політики, економіки та бізнесу, виставка релокованих підприємств та франшизного бізнесу.

На дискусійних панелях поважні спікери обговорювали питання, пов'язані з релокацією бізнесу, підтримкою їх з боку держави, перспективою розвитку економіки в поствоєнний період.

В кулуарах Олег Фролов подякував начальнику Львівської ОВА Максиму Козицькому за допомогу у розміщенні ВПО з Покровської громади на Львівщині. Крім того, з народними депутатами України Юрієм Камельчуком та Галиною Васильченко домовилися про підтримку гуманітарного ХАБу, створеного Покровською міською військовою адміністрацією в місті Червоноград щодо забезпечення гуманітарною допомогою.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Електронний кабінет нотаріуса: Зручний доступ до послуг

На вебпорталі Пенсійного фонду України у нотаріусів є можливість скористатися електронним кабінетом, який дозволяє зручно керувати документами та здійснювати необхідні операції онлайн.

eye

0

Новини громад

28 квітня 2024 17:50

Презентація платформи "Зроблено в Україні"

Завдяки просуванню українських товарів під брендом "Зроблено в Україні", уряд очікує на зростання споживчого попиту на 0,14% ВВП. На цьому наголосив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на презентації платформи "Зроблено в Україні".

eye

9

Новини громад

28 квітня 2024 17:11

Віддати квартиру, щоб не платити аліменти: Як уникнути щомісячних платежів

Дитинство – тривалий проміжок часу, який потребує від батьків уваги, турботи та фінансової підтримки. Законодавством також визначено, що протягом 18 років або ж 23 років, за наявності певних умов, батьки зобов'язані утримувати своїх нащадків.

eye

15

Новини громад

28 квітня 2024 14:28

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію