• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Свято добра: у реабілітаційному центрі «Милосердя» відбувся тематичний захід

eye

402

01.12.2022 19:54

Новини громад

img

Напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю, який весь світ відзначає 3 грудня, за побажанням вихованців та їхніх батьків керівництво Центру організували цікавий тематичний захід. Діти продемонстрували, чого вони навчилися за останній рік, і що їх зараз найбільше турбує.

Цей з день - нагадування людству про гуманність і милосердя; підбиття підсумків зробленого для цієї категорії громадян, аналізу фактичного становища людей з особливими потребами в суспільстві і визначення планів щодо поліпшення їхнього життєвого рівня.

У Покровській громаді проводиться постійна робота, аби люди з інвалідністю почували турботу суспільства та комфортно відчували себе у громаді. І, попри війну, дітки з особливими потребами продовжують відвідувати Центр реабілітації «Милосердя».

«Наших дітей  дуже турбують теми сьогодення: війна, патріотизм, героїзм ЗСУ. І кожен з них намалював звернення до солдатів, які борються за Україну, - розповіла начальниця УСЗН Ірина Бонзюх. - Все це ми передамо до військових частин. Також в Територіальному центрі є бабусі, які нав’язали шерстяних шкарпеток для наших воїнів, і ми їх теж передамо військовим».

«Лунають повітряні тривоги, пропадає світло, немає тепла. Але головне, що тепло є в ваших серцях. Ви - разом, ви всі можете спілкуватись, ваші батьки роблять для вас все можливе. І я хочу вам побажати від усієї нашої громади, щоб у вас було щасливе майбутнє, і воно обов’язково буде! – звернулася до вихованців Центру реабілітації осіб з інвалідністю «Милосердя» керуюча справами виконкому Алевтина Жук. – Найголовніше для вас - це спілкування, тут ви знаходите сім’ю. А з новим директором ця сім’я буде ще більш згуртована, дружня, весела та міцна». 

Заклад очолила Марина Алексеєнко. Раніше вона працювала в УСЗН, тож справа для жінки не нова і всі проблеми діток особливої категорії їй добре відомі.

«Будемо шукати медичних працівників, щоб масаж робити нашим діточкам, бо за медичними показниками їм це дуже потрібно, - зазначила нова керівниця. - Сьогодні ми зібрались з нашими вихованцями для того, щоб заявити, що 3 грудня - це особливий день, покликаний нагадати про те, що люди повинні бути милосердними, добрими та уважними один до одного».

Зараз Центр реабілітації осіб з інвалідністю «Милосердя» відвідують 22 дитини. Працюють дома, дистанційно та невеличкими групами. І жоден з них не залишається без уваги спеціалістів. А до зимових свят діти отримають подарунки від військової адміністрації.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Зарядні станції та генератори для безперебійної роботи структурних підрозділів МВА: комісія розподілила чергове надходження гуманітарної допомоги

Сьогодні, 5 липня, за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги.

eye

20

Громада 1

05 липня 2024 12:55

По вулиці Київська працівники КП «Покровськводоканал» працюють над заміною трубопроводу

Для оптимізації системи водопостачання та покращення надання послуг мешканцям Покровської громади фахівці КП «Покровськводоканал» продовжують заміну водопровідних мереж.

eye

13

Громада 1

05 липня 2024 12:20

Вакцинація в Покровській громаді: турбота про здоров'я дітей та дорослих

Вакцинація — це важливий захід, який допомагає захистити здоров'я як дітей, так і дорослих. У Покровській громаді цей процес організований на високому рівні, що дозволяє кожний охочий отримати необхідні щеплення.

eye

21

Громада 1

05 липня 2024 11:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію