• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Вирішення водного питання: у Покровській громаді готують до експлуатації насосну станцію у с.Перше Травня

eye

464

01.12.2022 17:33

Новини громад

img

Сьогодні за участю очільника Покровської МВА Сергія Добряка, заступників міського голови та співробітників ДСНС відбулось засідання комісії з ТЕБ та НС, на розгляд якої було винесено 2 питання. 

Стосувались вони організації відновлення водопостачання в Покровській громаді для мешканців Першотравневого та Піщанського старостинських округів, а також використання місцевого матеріального резерву для запобігання надзвичайних ситуацій. 

Як зазначив заступник міського голови Олександр Добровольський, у зв’язку з бойовими діями та посиленими обстрілами Покровської ТГ залишається гостра проблема у водозабезпеченні понад 3 тисяч мешканців південно-західної частини Покровська, с.Шевченко, с.Звірове та с.Піщане. 

Аби вирішити цю проблему, було прийнято рішення альтернативного водопостачання, а саме встановлення очисної установки на одному з місцевих водоймищ Покровської громади, яка розташована на території Першотравневого старостинського округу.

 «Були взяті проби води, за результатами яких вона відповідає усім санітарним нормам. Тобто це досить гарна технічна вода, - розказав членам комісії Олександр Добровольський. – Комунальним підприємствам міста ми доручаємо виконати монтаж насосної станції, провести роботи по підключенню очищеної води до вуличної мережі водопроводу з улаштуванням колодязя, а також забезпечити її експлуатацію». 

Під час засідання присутні обговорили альтернативні джерела живлення очисної станції на випадок відсутності електроенергії та визначили відповідальних осіб за її технічне обслуговування. 

Також було винесено пропозицію й щодо створення матеріального резерву, а саме перелік та об`єм палива, яке буде передано комунальним підприємствам міста. 

Усі питання були ретельно розглянуті та одноголосно погоджені членами комісії.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію