• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Сергій Добряк: Питання безперебійної подачі теплоносія буде вирішено

eye

440

01.12.2022 13:22

Новини громад

img

Традиційно очільник Покровської МВА Сергій Добряк зустрічається з мешканцями Покровської громади, аби оперативно надати громадянам роз’яснення та допомогу у вирішенні важливих питань.

Здебільшого, стосуються вони строків відновлення газопостачання. Саме з проханням пришвидшити процес підключення багатоповерхових будинків до блакитного палива звертаються люди до очільника військової адміністрації.

«На приготування їжі, на опалення квартири, у кого воно автономне, ми витрачаємо дефіцитну електроенергію. Якщо є газ, чому нам його не дають? Нам все одно, за яку послугу сплачувати – тарифи однакові. Просимо сприяння у вирішенні цього питання», - звернувся до Сергія Добряка мешканець Покровська Павло Глебський.

Як пояснив очільник Покровської МВА, процес відновлення газопостачання у громаді триває активними темпами, подекуди навіть з випередженням графіків (за ними можна слідкувати у нашому телеграм-каналі)

«Вже повністю підключено приватний сектор. А це понад 8 тисяч приватних домогосподарств. Триває робота з підключення багатоповерхових житлових будинків у мікрорайонах міста. Там, де були надані акти перевірки вентканалів та погашені борги за послугу з газопостачання, відкриті вентилі у першу чергу. Працює 3 бригади, які мають обійти 550 будинків, а це близько 22 тисяч квартир. Запевняю, підключать всіх, але поступово», - зазначив Сергій Добряк.

Під час обговорення теми зимування мешканців Покровська лунали питання й щодо температурного режиму в багатоповерхівках. За словами місцевих мешканців, які сьогодні прийшли на прийом, у квартирах холодно.

За словами очільника Покровської МВА, в результаті віялових відключень не лише котельня №8, що у мікрорайоні Шахтарському (саме по її роботі останнім часом лунає безліч нарікань), а й всі 19 котелень  зупиняються майже на 8 годин за добу. Це призводить до розбалансування системи та гідроударів, в наслідок яких рвуться теплотраси.

«Це глобальна проблема, вирішенням якої ми наразі займаємось. Працюємо над закупівлею генераторів та оснащенням ними усіх котелень міста. Це дасть змогу постійно та безперебійно подавати теплоносій нашим мешканцям», - зауважив Сергій Добряк.

Серед іншого, звертались до керівника мешканці з проханнями провести засипку місцевих вулиць, посприяти у вирішенні житлово-комунальних питань, забезпечити твердим паливом та матеріальною допомогою.

За декілька годин спілкування на більшу частину питань люди отримали роз’яснення та сприяння у їх вирішенні з боку керівників апарату ради. З тими, у кого не вийшло особисто потрапити на прийом до очільника Покровської МВА, Сергій Добряк спілкувався телефоном.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Подарунок від Німеччини: Покровську передали пожежний автомобіль

Для допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, гасіння пожеж та рятування мирного населення Покровськ отримав від громадської організації «Петро і Мазепа» у співпраці з німецько-українським фондом «Рейн-Некар» пожежну машину.

eye

47

Громада 1

19 квітня 2024 13:35

За підтримки соціального бізнесу в Покровській КЛІЛ відкрили оновлене реабілітаційне відділення

Через збільшення кількості інсультних та інфарктних пацієнтів, а також людей, які потребують якісної реабілітації після переломів і складних травм, у клінічній лікарні інтенсивного лікування «осучаснили» реабілітаційне відділення.

eye

143

Новини громад

19 квітня 2024 12:55

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

31

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію