• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровська вчителька посіла друге місце у всеукраїнському конкурсі «Учитель року 2022»

eye

480

28.11.2022 14:54

Новини громад

img

Вчитель історії ЗОШ №9 Світлана Островська пройшла всі відбіркові етапи конкурсу та у фіналі серед 12 найкращих вчителів України посіла 2 місце в номінації «Основи правознавства»

За результатами конкурсних випробувань відбіркового етапу номінації «Основи правознавства», було відібрано саме вчительку з Покровська.
 
В цій номінації Світлана Островська представляла Донеччину й під час другого, вже фінального етапу всеукраїнського конкурсу.

За словами переможниці, було проведено 5 випробувань, 3 з яких були відбірковими. Складались вони з тестування на знання предмета, практичної роботи, яка передбачала вирішення юридичної ситуації та майстер-класу – демонстрації педагогічної майстерності.

Фінал, до якого було обрано лише 12 учасників, складався з двох випробувань – методичного практикуму та уроку. Всі етапи проходили в дистанційному форматі.

«У зв’язку із відсутністю світла та інтернету було надзвичайно важко, але готувалась ретельно. Сам предмет вимагає точності та гарних знань чинного законодавства, – розповідає Світлана Островська. – Ця перемога – це результат спільної роботи. Тож хочу подякувати своїм колегам, усьому педагогічному колективу та керівництву ЗОШ №9 в особі директора Валентини Рудик, за підтримку, яку я відчувала на кожному з етапів конкурсу».

Для довідки. Всеукраїнський конкурс «Учитель року – 2022» спрямований на виявлення вчителів-новаторів, які здатні випереджати час і закладати нові моделі мислення.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Подарунок від Німеччини: Покровську передали пожежний автомобіль

Для допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, гасіння пожеж та рятування мирного населення Покровськ отримав від громадської організації «Петро і Мазепа» у співпраці з німецько-українським фондом «Рейн-Некар» пожежну машину.

eye

38

Громада 1

19 квітня 2024 13:35

За підтримки соціального бізнесу в Покровській КЛІЛ відкрили оновлене реабілітаційне відділення

Через збільшення кількості інсультних та інфарктних пацієнтів, а також людей, які потребують якісної реабілітації після переломів і складних травм, у клінічній лікарні інтенсивного лікування «осучаснили» реабілітаційне відділення.

eye

112

Новини громад

19 квітня 2024 12:55

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

31

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію