• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Керівники старостатів обговорили актуальні питання воєнного часу

eye

318

25.11.2022 10:50

Новини громад

img

Відбулася чергова нарада зі старостами приєднаних територій.

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк та начальниця Управління по роботі з приєднаними територіями Олена Носач обговорили з присутніми алгоритм дій старост на випадок надзвичайної ситуації, а також організацію роботи під час надзвичайної ситуації та її особливості.

Загарбницька армія рф продовжує завдавати руйнівні удари по інфраструктурі України, тож керівники розглядають різні сценарії, за якими вони будуть діяти на окрузі, а також у якому обладнанні може виникнути потреба в тому чи іншому випадку.

На нараді також обговорили необхідність систематичної роботи з обліку гуманітарної допомоги, що видається в округах, та питання щодо підвезення питної та технічної води на територію старостатів.

Зважаючи на популярність серед населення старостинських округів послуги медичного профогляду у рамках реалізації програми «Доброзичлива медицина», очільники округів запланували такі поїздки на грудень.

У розділі проблемних питань округів говорили, зокрема, про контроль за прийманням сигналу українського телебачення на приєднаних територіях Покровської ТГ.

«Ворог веде інформаційну війну, тож ми повинні бути готовими до атак на ретранслятори сигналу українського телебачення. Мешканців сіл потрібно проінформувати, що робити у випадку втрати сигналу українського телебачення.  Необхідно знайти "Суспільне" у соціальних мережах та увімкнути "Українське радіо, – звернулась до старост Олена Носач. – Саме оперативне інформування й перевірка повідомлень допомагає зберігати спокій та протидіяти дезінформації окупантів». 

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

33

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

12

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

Мобільний центр зайнятості наближає соціальні послуги до мешканців громади

23 квітня фахівці Покровського міського центру зайнятості провели виїзний захід для жителів Шевченківського старостинського округу.

eye

16

Новини громад

24 квітня 2024 13:10

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію