• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську відбулось засідання комісії з надання одноразової матеріальної допомоги

eye

382

25.11.2022 10:26

Новини громад

img

Традиційно міська військова адміністрація підтримує мешканців, які потребують фінансової допомоги на лікування та відновлення після операцій та тяжких хвороб.  

Під час чергового засідання члени комісії розглянули 32 заяви, які надійшли протягом останнього місяця. Кожна з них була підкріплена додатковими документами: підтвердженням діагнозів, довідками про пройдене лікування чи оперативне втручання, а також квитанціями про оплату дороговартісних медикаментів та проходження обстеження.  
Залежно від діагнозу та складності пройденого лікування, а також з урахуванням матеріального становища, громадянам була призначена грошова підтримка у розмірі від 3 до 30 тисяч гривень. 

Також члени комісії  розглянули декілька справ щодо руйнування житла та загибелі цивільного населення. У рамках міської програми допомоги постраждалим внаслідок збройної агресії рф, за кожного загиблого виділяється сума у 100 тисяч гривень, за зруйноване житло мешканці Покровської громади отримають по 80 тисяч гривень. 

Усі заяви були ретельно розглянуті та задовільнені членами комісії.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

18

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

Для ліквідації наслідків обстрілів до Покровської громади з Івано-Франківщини надійшов будівельний матеріал

Ще у березні поточного року між Покровською та Івано-Франківською громадами був підписаний меморандум щодо сприяння розвитку економічних, культурних та ділових зв'язків між сторонами.

eye

23

Громада 1

26 квітня 2024 13:30

Для підприємців Покровської громади провели нараду щодо ідентифікації та реєстрації об'єктів підвищеної небезпеки

Представники структурних підрозділів Покровської МВА разом із підприємцями громади взяли участь у спільній нараді щодо реєстрації об’єктів підвищеної небезпеки, ініційованої ГУ ДСНС України в Донецькій області.

eye

50

Громада 1

26 квітня 2024 12:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію