• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Як в Чернівцях переселенка з Покровська допомагає ЗСУ

eye

336

22.11.2022 15:00

Новини громад

img

Донедавна Світлана Лук`янова куховарила на власній кухні у Покровську. Через війну її з чоловіком Миколою евакуювали до Чернівців, де сьогодні жінка працює на кулінарному фронті. 

У рідному Покровську Світлана з чоловіком були активістами в комітеті забезпечення доступності осіб з інвалідністю. Постійно брали участь в різноманітних міських заходах, вели активний образ життя. 

В рамках евакуації покровське подружжя через проблеми зі здоров’ям було переселено до геріатричного пансіонату у Чернівцях. 
«Тут про нас піклуються і забезпечують усім необхідним – від їжі до одягу.  Ми відчуваємо тепло, любов та гостинність», - розповідає Світлана. 

Сьогодні жінка працює на кулінарному фронті. Готує не лише для чоловіка, а й для українських захисників, які відважно виборюють нашу свободу на фронті.

Нещодавно покровчанка приготувала близько 200 пиріжків і продала їх на ярмарку. Кошти від продажу вона передала для потреб ЗСУ. 
Жінка вірить, що вже незабаром знову готуватиме смачні страви на власній кухні у Покровську.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Подарунок від Німеччини: Покровську передали пожежний автомобіль

Для допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, гасіння пожеж та рятування мирного населення Покровськ отримав від громадської організації «Петро і Мазепа» у співпраці з німецько-українським фондом «Рейн-Некар» пожежну машину.

eye

37

Громада 1

19 квітня 2024 13:35

За підтримки соціального бізнесу в Покровській КЛІЛ відкрили оновлене реабілітаційне відділення

Через збільшення кількості інсультних та інфарктних пацієнтів, а також людей, які потребують якісної реабілітації після переломів і складних травм, у клінічній лікарні інтенсивного лікування «осучаснили» реабілітаційне відділення.

eye

112

Новини громад

19 квітня 2024 12:55

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

30

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію