• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Організація роботи комунальників та соціальних служб. Відбулась чергова апаратна нарада керівництва громади

eye

346

21.11.2022 16:06

Новини громад

img

Очільник Покровської МВА Сергій Добряк провів чергову нараду із заступниками міського голови, під час якої окрему увагу приділив роботі комунальних служб у зимовий період. 

На кожній нараді підготовці до зими та роботі комунальних підприємств Сергій Добряк приділяє особливу увагу. Тож і сьогодні розпочалось засідання з обговорення комунальних питань. 

Заступник Покровського міського голови Олександр Добровольський звітував, що котельні запущені і тепло подається у будинки у штатному режимі. Через порив у районі селища Динасового заводу, не підключені лише 4 багатоповерхівки. Наразі аварійна ситуація ліквідована.
Технічна вода для потреб городян є, розвозиться згідно з графіком. Також її можна набрати у свердловинах, які функціонують в межах громади. 

Завершилися роботи з буріння свердловини по вулиці Братів Климових. Наступна за чергою – у с. Троянда. 

Компанії управителів працюють з випередженням запланованого графіка з перевірки вентиляційних каналів для відновлення газопостачання у багатоповерхівках. Загалом ще треба підключити до газу 1500 абонентів. 
Триває робота із забезпечення громадян пільгових категорій дровами та вугіллям на опалювальний період. По громаді вже розвезено понад 1000 кубів деревини. 

Під час наради обговорили керівники апарату ради й роботу комунальників під час ускладнення погодних умов, а саме готовність комунальної техніки для чищення та посипання доріг. 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

9

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

13

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

23

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію