• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Зведена інформація про життєдіяльність громади станом на 19 листопада

eye

323

19.11.2022 09:19

Новини громад

img

Минула доба пройшла відносно спокійно,  фактів щодо руйнувань та постраждалих не надходило.  

З ранкового зведення від диспетчера ДСНС отримана така інформація: протягом минулої доби на території Покровської громади надзвичайних подій не трапилось. Без пожеж, відпрацьовано дві заявки на вилучення ВНП.

Щоранку о 09:00, відповідно до Указу Президента, оголошується загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії росії проти України. 

Аварійні ситуації за минулу добу:  
електропостачання: застосовувався графік стабілізаційних відключень в м. Покровську, у м. Родинське на вул. Чайковського на трансформаторі були пошкодження - відновлювальні роботи виконано.

водопостачання: О 19.00 стався порив трубопроводу на вул. Свободи та Набережна - відновлювальні роботи заплановано на поточну добу.

Станом на ранок 19.11.2022 року у м. Покровськ та с. Шевченко всі насосні в роботі, увечері на поточну добу подача централізованого водопостачання не запланована. До м. Родинське вода подається зі свердловини шахти Краснолиманська. 

Газопостачання: тривають підготовчі роботи для подачі газу до споживачів. За минулу добу підключено  у м. Покровськ 138 будинків приватного сектору та 48 квартир на вул. Лізи Чайкіної. У місті Родинське підключено 73 квартири. Загальна кількість підключених абонентів у Покровській громаді 5366. 

Теплопостачання: до деяких будинків та вулиць припинялась подача теплоносія у зв’язку з поривом труб на теплових трасах та стабілізаційними відключеннями електропостачання. Станом на ранок на 6.00 всі котельні в роботі, крім котельні №8, котра надає теплоносій до житлових будинків м-ну «Шахтарський», після знеструмлення не запустилась внаслідок виходу з ладу обладнання.

Керівництво наголошує на необхідності евакуації. Щодня курсує евакуаційний потяг № 223 «Покровськ - Дніпро - Львів»: прибуття в Покровськ о 13.00,  відправлення з Покровська о 14.15. Також по парних числах раз на чотири дні.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію