• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Зі словами подяки та нагородженнями у Покровську вітали представників сільського господарства

eye

404

18.11.2022 14:12

Новини громад

img

Щороку у третю неділю листопада наша країна відзначає день працівника сільського господарства. Напередодні свята за участю керівництва військової адміністрації у Покровську пройшли урочистості. 

На жаль, з початку повномасштабного вторгнення рф сільське господарство зазнало втрат. Найбільші - зафіксовані внаслідок знищення або часткового пошкодження сільськогосподарських угідь та незбору врожаю. Всупереч всім наявним складнощам, фермери на свій страх і ризик весною виходили на посівну і до сьогодні власними силами роблять усе можливе для продовження запланованих робіт. 

Зі словами подяки за щоденну надважку працю на землі до присутніх звернувся очільник Покровської МВА Сергій Добряк: 
«Дуже радий бути тут і вітати вас з професійним святом. По-перше, за те, що не залишили свої робочі місця, свої домівки, свої родини, і працюєте в такий важкий час, попри обстріли і міни, небезпеку та пряму загрозу вашому життю. Хочу також привітати наших керівників, за те, що не залишили свої господарства, не залишили своїх людей попри матеріальні та фінансові втрати. Ви залишились з нами, і всі ми разом точно впевнені, що ми переможемо. Я щиро бажаю вам всім міцного здоров’я, дощу в потрібний час і в потрібне місце, справедливих цін на вашу продукцію та Божої ласки! Будьте здорові! Зі святом!». 

Сьогодні на території Покровської громади працюють 25 сільськогосподарських товаровиробників, які займаються вирощуванням зернових культур, свиней, утриманням великої рогатої худоби та птиці. 

Співробітники підприємств та фермерських господарств роблять все, щоб їх виробництво задовольняло потреби всіх мешканців нашої громади.

«Шановні працівники цієї дуже важливої галузі. Тільки цього року я побачив та зрозумів справжню ціну того хліба, який ми їмо кожного дня завдяки вам. Я на власні очі бачив, як комбайнери працювали під обстрілами, як палали поля, а вони викошували їх, щоб зберегти врожай! Низький уклін вам за ту працю, яку ви робите кожного дня», - зазначив заступник міського голови Костянтин Мілютін.

За словами директора ТОВ АФ «Лисівська» Олександра Кеби, сьогодні Україна живе завдяки сільському господарству та наполегливої праці усіх робітників сільського господарства. 

«Я дуже хочу, щоб місто і село було одним цілим, і була ціла Україна. Хочу подякувати колегам, які витримали всі ці 8 років, не покинули, не здалися, не залишили своє село і свою землю, обробляли, вирощували, продавали та допомагали нашим людям. Хочу подякувати керівництву військової адміністрації та нашій державі, що ми тримаємося і все одно йдемо вперед, всупереч труднощам та викликам сьогодення», - звернувся до колег Олександр Кеба. 

За сумлінну працю, високий професіоналізм, майстерність, багатий життєвий досвід у збереженні та розвитку сільськогосподарської галузі та з нагоди святкування Дня працівників сільського господарства України грамотами та подяками Покровської МВА з цінними подарунками було нагороджено 17 представників агропромислового комплексу.

Гарний настрій та музичні привітання присутнім у залі дарували творчі колективи Покровської громади.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

27

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

29

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

33

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію