• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відбувся черговий прийом громадян очільником Покровської МВА Сергієм Добряком

eye

471

17.11.2022 14:28

Новини громад

img

Щотижня Сергій Добряк разом з керівниками апарату ради та структурних підрозділів міськради зустрічається з місцевим населенням, аби надати допомогу у вирішенні нагальних питань. 

Цього разу на прийом до очільника Покровської МВА записалось кілька десятка осіб. Кожен, хто прийшов, мав надію на те, що його почують та допоможуть у вирішенні особистих питань. 

Оскільки попереду складна зима, то першочерговим завданням керівництва Донеччини є проходження опалювального сезону. Тож і представники Покровської МВА приділять значну увагу вирішенню саме цього питання. 

Підтвердженням цього став і сьогоднішній прийом, під час якого більшість питань стосувались забезпеченню місцевого населення твердим паливом та темпами підключення до газопостачання. 

За словами Сергія Добряка, наразі управителі спільно з фахівцями ККСН та старшими будинків проводять роботу з перевірки вентиляційних каналів, а вже з 1 грудня 9 бригад газовиків почнуть роботи з підключення газу у багатоповерхівки. 

«Є певні проблеми з газо- та теплопостачанням, є аварійні ситуації. Усі заявки відпрацьовані майже на 80%. Впевнений, що найближчим часом (в межах тижня), ми все це виправимо, але є і над чим працювати», - зауважив очільник Покровської МВА Сергій Добряк. 

Також під час прийому були озвучені питання щодо виділення матеріальної допомоги, працевлаштування, вирішення комунальних та житлових питань, облаштування найпростіших укриттів. 

Загалом, усі питання, які сьогодні були озвучені під час прийому, ретельно розглянуті та встановлені строки їх виконання. З тими мешканцями, які з поважних причин не змогли потрапити до керівників громади, Сергій Добряк поспілкувався телефоном.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформування щодо участі у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених»

Міністерство у справах ветеранів України інформує про проведення Всеукраїнських змагань з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025»

eye

13

Новини громад

18 квітня 2024 17:56

До уваги роботодавців! Уряд продовжує працювати над стимулюванням створення робочих місць для осіб з інвалідністю

Однією з таких програм є надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю, яка почала діяти з серпня минулого року.

eye

10

Новини громад

18 квітня 2024 17:48

БФ «Янголи Спасіння» надає невідкладну допомогу у відновленні будівель у Покровську після обстрілу

Сьогодні місто Покровськ знову стало мішенню ворожого обстрілу з боку рф. Незабаром після інциденту, Благодійний фонд «Янголи Спасіння» прибув на місце з гуманітарним вантажем для екстреного відновлення пошкоджених житлових будинків.

eye

19

Громада 1

18 квітня 2024 17:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію