• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Ми відкриті до партнерства та вдячні за будь-яку допомогу: очільник Покровської МВА Сергій Добряк зустрівся з представниками Карітас України

eye

491

17.11.2022 09:49

Новини громад

img

З перших днів воєнного вторгнення росії в Україну руку допомоги Покровській громаді простягнули десятки міжнародних та всеукраїнських фондів та неурядових організацій. Одними з таких став БФ «Карітас».

«Наша задача дізнатись, як громада готується до зими і чим ми можемо бути корисними», - розпочав зустріч програмний директор Карітас України Григорій Селещук.

Перед тим, як перейти до обговорення нагальних потреб мешканців Покровської громади, очільник Покровської МВА Сергій Добряк та заступник міського голови Микола Шабельник подякували представникам Карітас України за постійну та вагому допомогу, яку фонд надає Покровську вже протягом тривалого часу.

«У нас 19 котелень, які опалюють 22 тисячі квартир. Через збройну агресію рф та аварійні відключення електроенергії, є гостра потреба в генераторах. Триває процес забезпечення твердим паливом місцевих мешканців. 2 тисячі кубів дров дає нам держава, ще 1 тисячу кубометрів ми вже розвезли зусиллями наших комунальних підприємств. Але потреба ще існує, тому, якщо є можливість допомогти і з деревиною – будемо вдячні», - зауважив Сергій Добряк.

Крім того, очільник Покровської МВА додав, що електрика та вода – це ті два чинники, які впливають на систему опалення та стале проходження опалювального сезону. Вирішення водного питання, яке на сьогодні є болючою темою для всієї Донеччини, один з пріоритетних напрямків у роботі керівництва Покровської громади.

 Своєю чергою, заступник міського голови Микола Шабельник ознайомив представників Карітасу з етапами оснащення покровського шелтера для вимушених переселенців та озвучив потребу в ліжках.

Підсумовуючи зустріч, керівники громади висловили сподівання щодо перспектив подальшого співробітництва між Фондом та громадою в рамках різних проєктів та ще раз подякували за посильну допомогу для мешканців усієї Донеччини.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Комунальники проводять заміну зношених ділянок водопровідних мереж

КП «Покровськводоканал» продовжує виконувати заплановані поточні ремонти по заміні трубопроводів водопостачання у м. Покровськ з матеріалів, отриманих підприємством від міжнародної гуманітарної організації ВПІНО Філії «Актед».

eye

16

Громада 1

28 березня 2024 10:20

У Покровську відкрили сучасний бібліохаб для дітей

Заклади культури Покровської громади працюють над удосконаленням та оновленням просторів для своїх відвідувачів із залученням позабюджетних коштів.

eye

51

Громада 1

28 березня 2024 09:30

Безпека населення та благоустрій територій: керівники Покровської МВА обговорили питання життєдіяльності громади

Сьогодні, 27 березня, під керівництвом начальника Покровської МВА Сергія Добряка та за участі його заступників відбулася апаратна нарада, на якій обговорювалися нагальні питання, пов'язані з функціонуванням громади.

eye

73

Громада 1

27 березня 2024 17:45

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію