• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Від Фонду Ріната Ахмєтова породіллі Покровська отримали дитяче харчування

eye

398

16.11.2022 15:04

Новини громад

img

До всесвітнього дня дитини, який відзначатиметься 20 листопада, від благодійного фонду Ріната Ахмєтова та компанії Метінвест перинатальним центрам Донеччини було передано понад 1000 коробок дитячого харчування. Отримали допомогу й породіллі Покровської громади. 

«Ми дуже сильно пропагандуємо грудне харчування, а суміші ми пропонуємо лише тим, хто народжується з різними патологіями. Дуже вдячні фонду за всебічну допомогу»,- зазначив головний лікар Покровського перинатального центру Іван Циганок. 

Олексій та Марія приїхали з Бахмута. Квартира згоріла. Мали власний бізнес. Зараз проживають в Костянтинівці, мають двох старших діток та новонароджену Софійку, яка сьогодні з’явилась на світ у нашій громаді.

Зараз у Покровському медзакладі  перебувають 11 породіль та 5 жінок, що готуються до пологів. Усього за цей рік було прийнято 400 пологів - кількість дуже знизилась через події в країні. 

Відвідали породіль та молодих матусь заступниця Покровського міського голови Маргарита Ідрісова та директор з персоналу та соціальних питань компанії «Метінвест Покровськвугілля» Сергій Степаненко. 

«Жінки, які сьогодні перебувають в перинатальному центрі Покровська, для мене - прояв мужності, рішучості в цей нелегкий час. І водночас це дуже добрий знак, що в нашій країні буде все добре. І є народна прикмета: якщо народжуються хлопці, то це до війни, а сьогодні у Покровську на світ з'являються дівчатка. Це дуже гарний знак! І хочеться привітати з Днем дитини усіх молодих мам нашого регіону, побажати здоров’я їм та їхнім діткам»,- зазначив Сергій Степаненко. 

Своєю чергою, Маргарита Ідрісова подякувала компанії Метінвест та Фонду Ріната Ахмєтова за всебічну допомогу Покровській громаді у різних напрямках: забезпеченні медзакладів сучасним обладнанням, генераторами, ліками, представників критичної інфраструктури - захисною амуніцією, мешканців - продуктовими наборами виживання, а також за підтримку ЗСУ.

«Отримане дитяче харчування може застосовуватись з перших днів життя  немовля. Це дуже гарна ініціатива та дієва  допомога перинатальним центрам Донеччини, у тому числі і Покровському. Дуже вдячні наших партнерам за небайдужість та готовність допомагати всім верствам населення, і навіть, новонародженим», - зауважила Маргарита Ідрісова.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

40

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

45

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

28

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію