• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Від Фонду Ріната Ахмєтова породіллі Покровська отримали дитяче харчування

eye

427

16.11.2022 15:04

Новини громад

img

До всесвітнього дня дитини, який відзначатиметься 20 листопада, від благодійного фонду Ріната Ахмєтова та компанії Метінвест перинатальним центрам Донеччини було передано понад 1000 коробок дитячого харчування. Отримали допомогу й породіллі Покровської громади. 

«Ми дуже сильно пропагандуємо грудне харчування, а суміші ми пропонуємо лише тим, хто народжується з різними патологіями. Дуже вдячні фонду за всебічну допомогу»,- зазначив головний лікар Покровського перинатального центру Іван Циганок. 

Олексій та Марія приїхали з Бахмута. Квартира згоріла. Мали власний бізнес. Зараз проживають в Костянтинівці, мають двох старших діток та новонароджену Софійку, яка сьогодні з’явилась на світ у нашій громаді.

Зараз у Покровському медзакладі  перебувають 11 породіль та 5 жінок, що готуються до пологів. Усього за цей рік було прийнято 400 пологів - кількість дуже знизилась через події в країні. 

Відвідали породіль та молодих матусь заступниця Покровського міського голови Маргарита Ідрісова та директор з персоналу та соціальних питань компанії «Метінвест Покровськвугілля» Сергій Степаненко. 

«Жінки, які сьогодні перебувають в перинатальному центрі Покровська, для мене - прояв мужності, рішучості в цей нелегкий час. І водночас це дуже добрий знак, що в нашій країні буде все добре. І є народна прикмета: якщо народжуються хлопці, то це до війни, а сьогодні у Покровську на світ з'являються дівчатка. Це дуже гарний знак! І хочеться привітати з Днем дитини усіх молодих мам нашого регіону, побажати здоров’я їм та їхнім діткам»,- зазначив Сергій Степаненко. 

Своєю чергою, Маргарита Ідрісова подякувала компанії Метінвест та Фонду Ріната Ахмєтова за всебічну допомогу Покровській громаді у різних напрямках: забезпеченні медзакладів сучасним обладнанням, генераторами, ліками, представників критичної інфраструктури - захисною амуніцією, мешканців - продуктовими наборами виживання, а також за підтримку ЗСУ.

«Отримане дитяче харчування може застосовуватись з перших днів життя  немовля. Це дуже гарна ініціатива та дієва  допомога перинатальним центрам Донеччини, у тому числі і Покровському. Дуже вдячні наших партнерам за небайдужість та готовність допомагати всім верствам населення, і навіть, новонародженим», - зауважила Маргарита Ідрісова.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Солодка підтримка для ВПО з Донеччини

Перша партія смачної гуманітарної допомоги вагою у 500 кг вже надійшла до гуманітарного хабу "Єднання" Покровської МВА у Кропивницькому. Це приємний подарунок для мешканців з Донеччини, які вимушено покинули свої домівки.

eye

29

Новини громад

04 липня 2024 17:59

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

26

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

28

Новини громад

04 липня 2024 11:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію