• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив світло для понад 1 тисячі домогосподарств

eye

247

10.11.2022 16:17

RSS

img

Протягом доби обстріли Донеччини продовжувалися. Попри це фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося відремонтувати пошкодження мереж для 3 населених пунктів, постраждалих через бойові дії. Знову отримує електропостачання понад 1 тисяча домогосподарств. Фахівці енергокомпанії розпочинають ремонтні роботи щойно це стає можливим та військові надають відповідний дозвіл. 

За 8 листопада спеціалісти ДТЕК Донецькі електромережі змогли повністю чи частково повернути електропостачання в оселі жителів 3 населених пунктів на Донеччині. Зі світлом – 1 140 домогосподарств.

За інформацією Міністерства оборони, на Донеччині тривають активні бойові дії, продовжуються обстріли. Ворог не припиняє спроб наступу на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. Пошкодження енергоінфраструктури тривають.

Поки що без світла – 97 населених пунктів, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.  

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 259 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим. 

В енергосистемі зберігається важка ситуація. Сьогодні НЕК Укренерго знову був змушений ввести у Донецькій області стабілізаційні відключення світла. Орієнтовний графік відключень – на нашому сайті

Щоб зменшити тривалість та кількість відключень,  просимо вас споживати електроенергію помірно – вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії зранку з 06.00 до 11.00 та ввечері з 17.00 до 23.00. Бізнес-клієнтів просимо обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, магазинів.

Як правильно включати електроприлади після відключення, щоб запобігти аваріям на електромережах через одночасне велике навантаження в мережах читайте тут

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Найвищі результати: три випускники Покровська набрали 200 балів на НМТ-2024

Досягнення високих результатів на НМТ є неможливим без наполегливої праці учнів та всебічної підтримки з боку педагогів. Учителі не лише забезпечують якісне навчання, але й мотивують учнів, підтримують їх у скланих моментах та допомагають розкрити особис

eye

33

Громада 1

05 липня 2024 18:05

Зарядні станції та генератори для безперебійної роботи структурних підрозділів МВА: комісія розподілила чергове надходження гуманітарної допомоги

Сьогодні, 5 липня, за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги.

eye

58

Громада 1

05 липня 2024 12:55

По вулиці Київська працівники КП «Покровськводоканал» працюють над заміною трубопроводу

Для оптимізації системи водопостачання та покращення надання послуг мешканцям Покровської громади фахівці КП «Покровськводоканал» продовжують заміну водопровідних мереж.

eye

39

Громада 1

05 липня 2024 12:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію