• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Від Червоного Хреста України перинатальний центр Покровська отримав обладнання для немовлят

eye

491

15.11.2022 17:54

Новини громад

img

Перинатальний центр Покровської КЛІЛ – єдиний у Донецькій області, що продовжує працювати. І тут відчувалася нестача в обладнанні для особливих малюків. 

«Практично всі недоношені діти, які народжують в області, мають патології. Ми звернулися у Червоний Хрест, і нам була надана допомога в апараті штучного дихання для новонароджених. Ми дуже вдячні за таке обладнання. Діти отримуватимуть медичну допомогу у повному обсязі», - підкреслив головний лікар перинатального центру Іван Циганок.

За словами голови Покровської міської організації Товариства Червоного Хреста Людмили Полтавченко, у процесі появи цього важливого обладнання було задіяно багато небайдужих людей: «За дорученням Донецької обласної організації Товариства Червоного Хреста України за підтримки Люксембурзького Червоного Хреста для перинатального центру Покровської КЛІЛ був переданий апарат штучної вентиляції легень. Ми дуже вдячні за таку допомогу!». 

Особливості апарату штучної вентиляції легень новонароджених в тому, що він тихо працює і завдяки вмонтованому акумулятору може працювати понад 4 години. А це надважливо при відключеннях електропостачання. Ці апарати поставляються по всій Україні і дуже добре зарекомендували себе у роботі.

«Дуже вдячні голові Червоного Хреста Людмилі Полтавченко за те, що вона розповідає Міжнародному Червоному Хресту про потреби міста і в плані харчових продуктів, і медицини. І саме на часі сьогодні неонатологія, адже попри війну, жінки продовжують народжувати, і такі апарати будуть рятувати наших малюків», - підкреслила важливість нового обладнання заступниця Покровського міського голови Маргарита Ідрісова.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Солодка підтримка для ВПО з Донеччини

Перша партія смачної гуманітарної допомоги вагою у 500 кг вже надійшла до гуманітарного хабу "Єднання" Покровської МВА у Кропивницькому. Це приємний подарунок для мешканців з Донеччини, які вимушено покинули свої домівки.

eye

29

Новини громад

04 липня 2024 17:59

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

26

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

28

Новини громад

04 липня 2024 11:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію