• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Питання газо- та водопостачання: очільник Покровської МВА Сергій Добряк провів робочу нараду з керівним складом ради

eye

431

15.11.2022 15:44

Новини громад

img

Питання газо- та водопостачання: очільник Покровської МВА Сергій Добряк провів робочу нараду з керівним складом ради 

Сьогодні, 15 листопада, під головуванням очільника Покровської міської військової адміністрації Сергія Добряка відбулась апаратна нарада, на якій розглянуто низку важливих питань щодо життєдіяльності громади. 

У першу чергу присутні обговорили етапи підключення домогосподарств та житлових багатоповерхових будинків до газопостачання. 

«Вже підключено 2884 абоненти приватного сектору, з них 386 – у Родинському. Зокрема, блакитне паливо повернули у 15 багатоквартирних будинків. За дорученням очільника Покровської МВА управителі надали графіки перевірки вентиляційних каналів, за якими планується цього тижня обстежити 55 житлових багатоповерхівок. Загалом же треба перевірити 263 таких будинки», - зазначив заступник Покровського міського голови Олександр Добровольський.  

Триває робота і з забезпечення мешканців громади твердим паливом. За заявками жителів розвезено дрова за 503 адресами Покровської громади. 427 заявок були схвалені комісією на отримання вугілля. 

По території громади пробурено вже 14 свердловин. Зараз проводиться їх підключення до електричних мереж. Разом з тим заступник міського голови Олександр Добровольський закликав місцевих мешканців, які самостійно пробурили свердловини у власних подвір`ях, не зливати воду зі на дороги, бо при мінусовій температурі вони можуть стати ковзанками, що небезпечно як для автомобілістів, так і для пішоходів. 

До Покровської громади від донорів продовжує надходити будівельний матеріал. Найближчими днями очікується гуманітарний вантаж з 1000 листами шиферу. Всі попередні запаси матеріального ресурсу були використані на ліквідацію наслідків обстрілу громади, який стався 3 листопада. 

У рамках програми «Доброзичлива медицина» цього тижня на медогляд до вузьких спеціалістів до Покровської міської лікарні буде організовано підвіз жителів Новоєлизаветівського, Першотравневого, Піщанського та Лисівського старостинських округів. 

Секретар міської ради Наталія Іваньо зазначила, що у громаду продовжує надходити гуманітарна допомога у вигляді харчових продуктів, засобів особистої гігієни. Є 350 заявок на буржуйки для укриттів, поставка очікується. Також є потреба у підгузках для дорослих, і це питання теж буде вирішене. 

Тривають спільні рейди працівників поліції та муніципальної служби щодо виявлення фактів незаконної торгівлі алкоголем. Організовано охорону громадського порядку соціальних об’єктів, а особовий склад ДФ «Покровськ-1» несе службу з охорони майна насосної станції, що розташована біля альтернативного джерела водозабезпечення у с. Перше Травня. 

Як зазначив заступник міського голови Микола Шабельник, у громаді триває евакуація населення. Так, за минулу добу у більш безпечні регіони відправлено 14 громадян, за тиждень – 76 осіб, з початку війни – 22 235 осіб. Зараз у громаді залишається 51751 житель, у тому числі 4612 ВПО.  Соціальні служби проводитимуть перевірку переселенців щодо перебування їх за місцем реєстрації.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

20

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

63

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

23

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію