• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Очільник Покровської МВА Сергій Добряк привітав працівників культури з професійним святом

eye

389

12.11.2022 11:35

Новини громад

img

Минулого тижня у Покровську відзначали День працівників культури та аматорів  народного мистецтва. У срібній залі центральної бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка зібралися люди, які тонко відчувають красу навколишнього світу, чиї ідеї і кропітка праця роблять буденне життя яскравим.

Не зважаючи на воєнний стан, у Покровській громаді продовжують працювати понад 20 закладів культури та надавати своїм відвідувачам низку культурно-просвітницьких послуг. 

«Дякую вам, що залишились у місті, продовжуєте працювати та у ці буремні часи дарувати мешканцям Покровської громади яскраві емоції. З нагоди вашого професійного свята бажаю усім працівникам культури миру, злагоди та віри у нашу спільну перемогу. Впевнений, вона незагорами!», - зазначив очільник Покровської МВА Сергій Добряк. 

Слова щирої вдячності за плідну працю та теплі привітання адресувала колегам заступниця Покровського міського голови Маргарита Ідрісова. 
Звичайно ж, як і будь-яке професійне свято, не обійшовся День працівників культури без нагородження творчих, талановитих, цілеспрямованих і відданих своїй справі людей.

З нагоди професійного свята грамоти та подяки Покровської міської військової адміністрації отримали 5 представників культури.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Солодка підтримка для ВПО з Донеччини

Перша партія смачної гуманітарної допомоги вагою у 500 кг вже надійшла до гуманітарного хабу "Єднання" Покровської МВА у Кропивницькому. Це приємний подарунок для мешканців з Донеччини, які вимушено покинули свої домівки.

eye

27

Новини громад

04 липня 2024 17:59

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

25

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

28

Новини громад

04 липня 2024 11:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію