• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Очільник Покровської МВА Сергій Добряк привітав працівників культури з професійним святом

eye

345

12.11.2022 11:35

Новини громад

img

Минулого тижня у Покровську відзначали День працівників культури та аматорів  народного мистецтва. У срібній залі центральної бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка зібралися люди, які тонко відчувають красу навколишнього світу, чиї ідеї і кропітка праця роблять буденне життя яскравим.

Не зважаючи на воєнний стан, у Покровській громаді продовжують працювати понад 20 закладів культури та надавати своїм відвідувачам низку культурно-просвітницьких послуг. 

«Дякую вам, що залишились у місті, продовжуєте працювати та у ці буремні часи дарувати мешканцям Покровської громади яскраві емоції. З нагоди вашого професійного свята бажаю усім працівникам культури миру, злагоди та віри у нашу спільну перемогу. Впевнений, вона незагорами!», - зазначив очільник Покровської МВА Сергій Добряк. 

Слова щирої вдячності за плідну працю та теплі привітання адресувала колегам заступниця Покровського міського голови Маргарита Ідрісова. 
Звичайно ж, як і будь-яке професійне свято, не обійшовся День працівників культури без нагородження творчих, талановитих, цілеспрямованих і відданих своїй справі людей.

З нагоди професійного свята грамоти та подяки Покровської міської військової адміністрації отримали 5 представників культури.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

54

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

30

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

72

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію