• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Домогосподарства Покровської громади отримають майже 110 т зерна

eye

349

12.11.2022 16:51

Новини громад

img

Сьогодні до Новоєлизаветівського старостинського округу було завезено 46 тонн пшениці. Отримати по 300 кг зерна для годування худоби та птиці мало змогу кожне наявне домогосподарство, яке розташоване на території округу. 

Староста Наталія Павленко чітко організувала процес роздачі зерна. За три години вся допомога, що надійшла до населених пунктів її старостату, була розподілена. Завдяки керівнику фермерського господарства «Злагода» Дмитру Рижку, який надав транспорт, та небайдужим мешканцям, мішки зі зібжжям було розвезене до людей, які мають вади здоров’я і не мали змогу самостійно їх забрати. 

Ще 24,8 тони зерна буде доставлено до Новоєлизаветівського округу у понеділок. На черзі - Срібненський старостинський округ. Там пшеницю отримають 125 домогосподарств.

Ця допомога агровиробникам в Донецькій області, а також на підтримку домогосподарств, які займаються тваринництвом, була надана ГО "Східноукраїнська сільськогосподарська дорадча служба" спільно з Донецька Дослідна Станція за фінансової підтримки Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) та уряду Японії. Всього 383,4 т насіння озимої пшениці вже отримали 99 аграріїв та 665 домогосподарств Донеччини у Білозерській, Великоновосілківській, Гродівській, Добропільській, Олександрівській, Комарській, Курахівській, Миколаївській, Новогродівській, Удачненській та Покровській ТГ.

Щиро дякуємо Олександру Вінюкову, д.с-г.н., с.д., директору Донецької державної сільськогосподарської дослідної станції НААН України, сільськогосподарському дораднику з агрономії ГО «Східноукраїнська сільськогосподарська дорадча служба» за можливість участі у проєкті.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Найвищі результати: три випускники Покровська набрали 200 балів на НМТ-2024

Досягнення високих результатів на НМТ є неможливим без наполегливої праці учнів та всебічної підтримки з боку педагогів. Учителі не лише забезпечують якісне навчання, але й мотивують учнів, підтримують їх у скланих моментах та допомагають розкрити особис

eye

33

Громада 1

05 липня 2024 18:05

Зарядні станції та генератори для безперебійної роботи структурних підрозділів МВА: комісія розподілила чергове надходження гуманітарної допомоги

Сьогодні, 5 липня, за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги.

eye

58

Громада 1

05 липня 2024 12:55

По вулиці Київська працівники КП «Покровськводоканал» працюють над заміною трубопроводу

Для оптимізації системи водопостачання та покращення надання послуг мешканцям Покровської громади фахівці КП «Покровськводоканал» продовжують заміну водопровідних мереж.

eye

39

Громада 1

05 липня 2024 12:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію