• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську привітали працівників залізничного транспорту

eye

327

11.11.2022 14:26

Новини громад

img

З нагоди Дня залізничника, який в Україні відсвяткували 4 листопада, у Покровську відбувся урочистий захід.

З перших днів війни залізничники виконують надзвичайно важливу роботу. Вони допомагають людям евакуюватися на поїздах з прифронтових міст у більш безпечні регіони, ризикуючи власним життям, доставляють гуманітарну допомогу та допомагають в обороноздатності держави. Підступний ворог чітко розуміє значущість залізничних шляхів, тому саме вокзали та інші об’єкти залізничної інфраструктури часто потрапляють під ворожі обстріли. Пам`ять загиблих залізничників було вшановано хвилиною мовчання.

Як зазначив очільник Покровської МВА Сергій Добряк, сьогодні залізничники, як весь український народ, доводять нашу міць та нескореність.

«З перших хвилин повномасштабного російського вторгнення «Укрзалізниця» тримає свій фронт. Дякую, що залишились на місцях, за вашу самовіддану працю, бо на ваші плечі лягла вся евакуація мирного населення, в тому числі нашої Покровської громади. За те, що працюєте з вантажами для наших воїнів ЗСУ», - привітав присутніх у залі Сергій Добряк.

За багаторічну сумлінну працю на залізничному транспорті, вагомий особистий внесок у розвиток галузі, високу професійну майстерність та з нагоди професійного свята Дня залізничника було вручено 13 медалей «За гідність та патріотизм», 10 почесних грамот та подяк Покровської міської військової адміністрації. Ще 8 вітальних листів отримали колективи структурних підрозділів регіональної філії «Донецька залізниця» АТ «Українська залізниця».

Своєю чергою, під час вітання своїх колег зі святом, заступник начальника структурного підрозділу «Станція Покровськ» регіональної філії «Донецька залізниця» Акціонерного товариства «Укрзалізниця» Дмитро Ветошко додав, що всі працівники галузі сумлінно виконують свої обов’язки та стоять на сторожі держави в ці нелегкі для країни часи.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

14

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

26

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

Відновлення після обстрілу: комунальні служби допомагають покровчанам привести до ладу пошкоджені будинки   

Унаслідок обстрілу, який стався вчора вночі, осколками ракет та вибуховою хвилею пошкоджено 10 багатоквартирних будинків, 1 приватне домогосподарство, об`єкти комунальної та державної власності.

eye

40

Новини громад

25 квітня 2024 10:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію