• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Під час особистого прийому очільник Покровської МВА вирішив ряд важливих питань

eye

460

10.11.2022 15:57

Новини громад

img

Аби знайти підтримку у вирішенні важливих питань, щотижня до очільника Покровської міської військової адміністрації звертаються десятки мешканців громади. 

Сьогодні під час особистого прийому були озвучені питання щодо сприяння у нарахуванні пенсійних виплат, якості проведених ремонтів доріг, можливості отримання допомоги на виконання робіт з буріння свердловин та придбання генераторів для облаштування укриттів за кошти міського бюджету, забезпечення дровами, твердим паливом та гуманітарною допомогою  мешканців, які цього потребують, допомога на  лікування та уважне ставлення до проблем сімей загиблих воїнів.

Цього разу до Сергія Добряка з  проханням про  підключення ліфтів звернулись  старші будинків мікрорайону «Шахтарський». Жінки просили відновити роботу підіймачів з 7 ранку до 21 години вечора. Через постійні перебої з водопостачанням на верхні поверхи підіймати воду в ємностях дуже важко. Адже більша частина мешканців - це люди поважного віку та люди з інвалідністю. А ще треба вийти за продуктами та у нагальних питаннях.

За словами очільника Покровської МВА, роботу ліфтів було зупинено через збройну агресію рф проти України, внаслідок чого страждає енергетична система України.

 «По-перше, це ваша безпека. Під час відключення світла  люди можуть застрягти у ліфті на невизначений час. А ще й під час повітряної тривоги. Але, добре розуміємо і тих, кому доводиться щодня по декілька разів долати сходини. Отже роботу підйомників буде відновлено, але під вашу колективну відповідальність». 

Запустити ліфти комунальники планують вже завтра. Працюватимуть вони в рамках  попереднього графіку з 7.00 до 21.00. 

Звернулись старші будинків і з проханням налагодити роботу керуючих компаній, які обслуговують багатоповерхівки. Сергій Добряк зазначив, що дійсно потрібно налагоджувати комунікацію між керуючими компаніям та старшими будинків, яким, в свою чергу, подякував за активну життєву позицію та допомогу у вирішенні питань мешканців Покровської громади. 

Щоб поспілкуватись з Сергієм Добряком та озвучити керівникам громади свої наболілі питання, до Покровська приїхав і мешканець Піщанського старостинського округу Володимир Квасенко. 

Чоловік звернувся із проханням  посприяти у проведенні відсипки з’їзду з вулиці Центральної на вулицю Пушкіна та Веселу у селі. 

Як зазначили фахівці КП «БКП» роботи з засипки з’їзду будуть проведені при сприятливих погодних умов. Наступного тижня комунальники виїдуть на місце та проведуть обстеження даної ділянки дороги. 

«Сьогодні були озвучені різноманітні питання, які потребують нашої уваги. У їх вирішенні, перш за все, ми повинні керуватись такими поняттями, як людяність, щирість та бажання допомогти  один одному. Кожен за своїм напрямком», - підбив підсумок зустрічі очільник Покровської МВА Сергій Добряк.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

58

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

24

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

40

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію