• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Центр волонтерства та захисту м.Львів пропонує евакуацію до Польщі

eye

1105

07.11.2022 10:27

Новини громад

img

Ворог цілеспрямовано знищує інфраструктуру України,  залишаючи людей без опалення, світла та води.  Через загострення бойових виникає загроза життю та здоров'ю людей, що залишаються у громадах, розташованих неподалік лінії фронту. Зважаючи на це, триває обов'язкова евакуація цивільних мешканців Донеччини. 

Пункт з пошуку тимчасового житла (фінансується ужондом воєвудським) пропонує розміщення у курортних округах Малопольського  воєводства – одного з району  Польщі.

Умови: БЕЗКОШТОВНЕ проживання  та БЕЗКОШТОВНЕ 2-разове харчування. По приїзду надається можливість оформити необхідні документи, грошову допомогу на дітей та дорослих, отримувати безкоштовну медичну допомогу, для дітей організоване відвідування дитячих садочків. Також пропонують виїжджати людям з вадами фізичного та психічного розвитку, наприклад: один з батьків та дитина, дитина та опікун. Під час телефонної реєстрації необхідно вказати особливості дитини чи дорослого, щоб координаторка підібрала зручне розміщення.  Виїжджати можна з українськими паспортами. 

Увага! Перевезення немає. Щодня з Покровська курсують евакуаційні потяги, якими мешканці можуть дістатися до Львова, а звідти, з допомогою волонтерів, можна буде доїхати до Кракова (Польщі), або потягом Львів – Пшемишль. Кінцевий пункт: м. Краків, будівля залізничного та автовокзалу (на 1 поверсі знаходиться залізничний вокзал, на 2 поверсі - автовокзал), знайти 4 перон – Пункт з пошуку тимчасового проживання. 

За реєстрацією, довідковою інформацією можна звернутися до координатора Анжели, зручно та безкоштовно телефонувати на whatsapp: +48 792096518.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

19

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

62

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

22

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію