• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Люди добра та милосердя. У Покровську відзначили День працівника соціальної сфери

eye

985

03.11.2022 15:08

Новини громад

img

У першу неділю листопада вшановують людей, на яких покладена дуже відповідальна і почесна місія – опікуватись тими, хто потребує допомоги та підтримки. Напередодні Дня соціального працівника у Покровську пройшов урочистий захід. 

У Покровській громаді надання соціальних послуг є одним з основних напрямків системи соціального захисту. Спектр цих послуг є досить широким — від оформлення довідок, послуг з догляду вдома до комплексних медико-соціальних послуг, що передбачають проживання людини у спеціалізованій установі. 

Завдяки турботі соцпрацівників літні люди, інваліди, переселенці, діти та сім'ї, що опинилися в складних життєвих ситуаціях, отримують реальну підтримку. 

«Шановні працівники соціальної сфери, вітаю вас з професійним святом. Хотів би подякувати за те, що ви залишилися у своєму рідному місті, на своїх робочих місцях, не покинули своїх підопічних, не залишили свою самовіддану працю, - звернувся до присутніх очільник Покровської МВА Сергій Добряк. -  Впевнений, що люди, яким ви надаєте послуги, з великою вдячністю ставляться до вас. Нехай тепло, яке ви віддаєте кожному своєму підопічному, вертається до вас сторицею. Зичу вам здоров’я, Божої ласки. Нехай оберігає вас Господь. Зі святом! Все буде Україна!». 

За словами керуючої справами виконкому Алевтини Жук, у цій професії немає байдужих людей, у соціальній сфері працюють фахівці з великим, чуйним і щирим серцем. 

«Коли почалася війна, перед вами постало дуже багато викликів. І ми з честю та на відмінно з ними впорались. Ми приймали переселенців і відчували той біль, з яким люди їхали до нашої громади. Ми носили воду та хліб, опікувалися нашими родинами, які опинилися в складних ситуаціях, ми оточували турботою наших стареньких мешканців. За це вам велика шана!», - зауважила керуюча справами виконкому Алевтина Жук. 

За сумлінну працю, професіоналізм, самовідданість та з нагоди святкування Дня працівника соціальної сфери 20 соцпрацівників отримали почесні нагороди: подяки та грамоти Донецької обласної державної адміністрації, обласної військової адміністрації, міської військової адміністрації та Управління соціального захисту населення. 

«Працювати ці 8 місяців було дуже важко, але, гадаю, що ми більше отримали вдячності за нашу роботу, за те, що ми витримали все, зайшли у кожен дім та допомогли. Ми перші в області, які виїхали, але нікого не залишили без фінансової допомоги. Жодна людина не залишилась без соціальних виплат. Я дуже вдячна вам за вашу роботу, за розуміння, за те, що робите для людей, адже кожна з вас - і психолог, і медик, і бухгалтер. Бажаю вам благополуччя, миру та добра», - з щирими словами привітань звернулась до колективу начальниця УСЗН Ірина Бонзюх. 

Під час урочистого заходу гарний настрій та свої творчі номери присутнім у залі дарували вокальні колективи громади та учасники клубу «Золотий вік без меж».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Відновлення після обстрілу: комунальні служби допомагають покровчанам привести до ладу пошкоджені будинки   

Унаслідок обстрілу, який стався вчора вночі, осколками ракет та вибуховою хвилею пошкоджено 10 багатоквартирних будинків, 1 приватне домогосподарство, об`єкти комунальної та державної власності.

eye

21

Новини громад

25 квітня 2024 10:30

Оголошення про формування персоналного складу Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності

Покровська міська військова адміністрація Покровського району Донецької області проводить роботу щодо створення координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності.

eye

31

Новини громад

25 квітня 2024 09:22

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

27

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію