• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

З початку року понад 100 пожеж: у Покровську відбулось засідання комісії з ТБ та ЧС

eye

461

03.11.2022 10:32

Новини громад

img

3 листопада у Покровську відбулось засідання комісії з техногенних та надзвичайних ситуацій, під час якого було розглянуто питання щодо запобігання надзвичайним ситуаціям із загибеллю людей, посилення протипожежного захисту населених пунктів та об’єктів громади в осінньо-зимовий період. 

Участь у засіданні взяли очільник Покровської МВА Сергій Добряк, керівники апарату ради, структурних підрозділів, представники поліції та ДСНС. 

Як було зазначено, лише за останні 10 місяців на території Покровської громади виникла 131 пожежа, в наслідок яких загинуло 8 осіб, з них 2 дитини та ще 5 мешканців зазнали травмувань. 

«Для порівняння, за весь минулий рік було зареєстровано 156 пожеж. Загинуло 8 осіб, але дітей серед них не було», - зазначила головний інспектор відділу запобігання надзвичайними ситуаціями Покровського управління ГУ ДСНС Інна Фоміна. 

Враховуючи те, що наразі на Донеччині є нестабільним електро- та теплопостачання, прогнозується зростання кількості пожеж у приватному секторі. 

Для запобігання наслідків надзвичайних подій членами комісії було вирішено провести інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення щодо дотримання вимог пожежної безпеки, організувати в закладах освіти проведення онлайн-уроків на відповідні тематики, закладам соціальної сфери провести інструктажі з персоналом про пожежну та техногенну безпеку. 

Своєю чергою в.о. начальника відділу з питань безпеки, виявлення та запобігання корупції Олег Коломійцев додав, що наразі йде процедура закупівлі вогнегасників, якими будуть обладнані простіші укриття. До того ж завтра спільно із представниками ДСНС буде проведений інструктаж для старших будинків та квартальних щодо протипожежної безпеки.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Найвищі результати: три випускники Покровська набрали 200 балів на НМТ-2024

Досягнення високих результатів на НМТ є неможливим без наполегливої праці учнів та всебічної підтримки з боку педагогів. Учителі не лише забезпечують якісне навчання, але й мотивують учнів, підтримують їх у скланих моментах та допомагають розкрити особис

eye

27

Громада 1

05 липня 2024 18:05

Зарядні станції та генератори для безперебійної роботи структурних підрозділів МВА: комісія розподілила чергове надходження гуманітарної допомоги

Сьогодні, 5 липня, за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги.

eye

52

Громада 1

05 липня 2024 12:55

По вулиці Київська працівники КП «Покровськводоканал» працюють над заміною трубопроводу

Для оптимізації системи водопостачання та покращення надання послуг мешканцям Покровської громади фахівці КП «Покровськводоканал» продовжують заміну водопровідних мереж.

eye

36

Громада 1

05 липня 2024 12:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію