• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

З початку року понад 100 пожеж: у Покровську відбулось засідання комісії з ТБ та ЧС

eye

439

03.11.2022 10:32

Новини громад

img

3 листопада у Покровську відбулось засідання комісії з техногенних та надзвичайних ситуацій, під час якого було розглянуто питання щодо запобігання надзвичайним ситуаціям із загибеллю людей, посилення протипожежного захисту населених пунктів та об’єктів громади в осінньо-зимовий період. 

Участь у засіданні взяли очільник Покровської МВА Сергій Добряк, керівники апарату ради, структурних підрозділів, представники поліції та ДСНС. 

Як було зазначено, лише за останні 10 місяців на території Покровської громади виникла 131 пожежа, в наслідок яких загинуло 8 осіб, з них 2 дитини та ще 5 мешканців зазнали травмувань. 

«Для порівняння, за весь минулий рік було зареєстровано 156 пожеж. Загинуло 8 осіб, але дітей серед них не було», - зазначила головний інспектор відділу запобігання надзвичайними ситуаціями Покровського управління ГУ ДСНС Інна Фоміна. 

Враховуючи те, що наразі на Донеччині є нестабільним електро- та теплопостачання, прогнозується зростання кількості пожеж у приватному секторі. 

Для запобігання наслідків надзвичайних подій членами комісії було вирішено провести інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення щодо дотримання вимог пожежної безпеки, організувати в закладах освіти проведення онлайн-уроків на відповідні тематики, закладам соціальної сфери провести інструктажі з персоналом про пожежну та техногенну безпеку. 

Своєю чергою в.о. начальника відділу з питань безпеки, виявлення та запобігання корупції Олег Коломійцев додав, що наразі йде процедура закупівлі вогнегасників, якими будуть обладнані простіші укриття. До того ж завтра спільно із представниками ДСНС буде проведений інструктаж для старших будинків та квартальних щодо протипожежної безпеки.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформаційно-аналітичний проект «Спектри» для ветеранів та цивільних

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя. Цикл програм запустив Український ветеранський фонд разом з Мілітарним.

eye

33

Новини громад

06 травня 2024 16:49

У Покровську волонтери World Central Kitchen годують нужденних гарячими обідами

Під час війни людям, яки опинилися у скрутному становищі, важливо мати підтримку та отримувати допомогу. Саме цю місію виконує глобальна неурядова організація World Central Kitchen.

eye

37

Новини громад

06 травня 2024 15:20

Лише за минулий місяць лікарі ЦПМСД надали допомогу понад 8 тисячам пацієнтів

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги міста Покровськ продовжується активна медична робота, спрямована на забезпечення належного рівня медичної допомоги населенню.

eye

36

Громада 1

06 травня 2024 15:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію