• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Повідомлення про встановлення тарифу на послуги з виробництва теплової енергії та постачання теплової енергії для Піщанського ЗЗСО з дошкільним підрозділом 

eye

376

01.11.2022 13:48

Новини громад

img

Приватне підприємство ФОП Федорова І.В. повідомляє про встановлення тарифу на послугу з виробництва теплової енергії та постачання теплової енергії Відділу освіти Покровської міської ради Донецької області, а саме для будівлі Піщанського 33CO з дошкільним підрозділом за адресою село Піщане, вулиця Шкільна, будинок, 3. 

На виконання вимог Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, ФОП Федорова І.В. пропонує на розгляд обґрунтування причин встановлення тарифу на теплову енергію, що фінансуються з державного чи місцевого бюджетів. 

До сфери діяльності підприємства належить Виробництво теплової енергії та Постачання теплової енергії для потреб опалення інфраструктури Піщанського 33CO з дошкільним підрозділом Покровського району Донецької області за прямими договором зі споживачем. 

На даний час підприємство має потребу встановлення даного тарифу на Виробництво теплової енергії та Постачання теплової енергії у зв'язку зі зміною вартості окремих складових тарифу на опалювальний сезон. У зв'язку з тим, що зросла ціна на, тверде паливо та розмір мінімальної заробітної плати, виникла така необхідність, як встановлення тарифу (підтверджувальні документи додаються). 

Згідно проведених розрахунків тариф за 1 Гкал складає -3381,32,16 грн. 

З метою надання своєчасних та якісних послуг ФОП Федорова І.В., доводимо до відома споживачів Відділ освіти Покровської міської ради Донецької області Піщанський 33СО з дошкільним підрозділом за адресою с.Піщане, вул.Шкільна, б.3. інформацію про намір встановлення тарифу на послугу з виробництва теплової енергії та постачання теплової енергії на 2022 -2023 рік. 

Всі зауваження та пропозиції від юридичних та фізичних осіб приймаються протягом 5-ми календарних днів з дня опублікування оголошення про встановлення тарифу на послугу з виробництва теплової енергії та постачання теплової енергії для Відділу освіти Покровської міської ради Донецької області, а саме для будівлі Піщанського ЗЗСО з дошкільним підрозділом по вулиці Шкільна, буд. 3. 

Для ФОП Федорова за адресою: м. Новогродівка вул. Лісна, буд.17 тел.+380509468111; тел.+38095076233. 

Повідомлення

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Найвищі результати: три випускники Покровська набрали 200 балів на НМТ-2024

Досягнення високих результатів на НМТ є неможливим без наполегливої праці учнів та всебічної підтримки з боку педагогів. Учителі не лише забезпечують якісне навчання, але й мотивують учнів, підтримують їх у скланих моментах та допомагають розкрити особис

eye

32

Громада 1

05 липня 2024 18:05

Зарядні станції та генератори для безперебійної роботи структурних підрозділів МВА: комісія розподілила чергове надходження гуманітарної допомоги

Сьогодні, 5 липня, за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги.

eye

57

Громада 1

05 липня 2024 12:55

По вулиці Київська працівники КП «Покровськводоканал» працюють над заміною трубопроводу

Для оптимізації системи водопостачання та покращення надання послуг мешканцям Покровської громади фахівці КП «Покровськводоканал» продовжують заміну водопровідних мереж.

eye

38

Громада 1

05 липня 2024 12:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію