• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровській громаді комунальники ліквідовують наслідки обстрілу

eye

1131

31.10.2022 10:51

Новини громад

img

Сьогодні, близько третьої години ранку, ворог обстріляв один з населених пунктів Покровської громади. Пошкоджено близько 10 житлових будинків та декілька об’єктів соціальної сфери. 

Над усуненням пошкоджень задіяно понад 20 працівників  житлово-комунальної інфраструктури міста.  У складі різних бригад вони працюють над заміною покрівель та вибитих вікон. 

З самого ранку побував на місці надзвичайної пригоди й очільник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк.

Керівник оглянув пошкоджені будівлі та поспілкувався з місцевими мешканцями. 

«Ворог продовжує нищити населені пункти Донеччини, вночі обстрілюють житлові будинки, в яких мирно сплять цивільні мешканці. Звісно, до цього ніколи не будеш готовий. Ми не лишаємо наодинці з бідою наших мешканців. Сьогодні з самого ранку наші комунальники завезли будівельні матеріали та оперативно працюють над ліквідацією наслідків обстрілів. Також на місці працює комісія зі встановлення збитків», - зауважив Сергій Добряк. 

Загалом, для ліквідації сьогоднішнього обстрілу населеного пункту Покровської ТГ було завезено 100 листів ОСБ, 107 листів шиферу, 30 дощок (4 м), 20 брусів (4 м) та один рулон поліетилену.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Запрошуємо підприємців приєднатися до другого діалогу між владою та бізнесом за темою «Програма підтримки громадян «Національний кешбек: Зроблено в Україні»

Зустріч відбудеться в рамках роботи регіональної онлайн-платформи «Діалог влади та бізнесу», яка створена за дорученням Президента Україна Володимира Зеленського для оперативного вирішення поточних проблемних питань підприємців.

eye

22

Новини громад

23 жовтня 2024 14:19

Понад 600 осіб евакуйовано за 2 місяці: благодійники дають шанс на безпечне життя

З серпня поточного року, коли ворог підійшов впритул до околиць Покровської ТГ, значно зросли ворожі обстріли з різних видів озброєння, збільшилися людські жертви та руйнування.

eye

103

Громада 1

22 жовтня 2024 12:30

Делегація з Покровської ТГ взяла участь у саміті «Громади в дії» у м. Дніпро

Представники Покровської громади долучилася до саміту «Громади в дії», який відбувся в місті Дніпро. Цей захід є продовженням ініціативи «Зцілення громад», метою якої є відновлення та розвиток місцевих спільнот через підвищення їхньої самостійності.

eye

90

Громада 1

22 жовтня 2024 11:10

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію