• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську розглянули питання опіки

eye

316

27.10.2022 09:54

Новини громад

img

Під головуванням керуючої справами виконкому Алевтини Жук та за участю керівників структурних підрозділів міськради відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини, під час якої було розглянуто 5 питань. 

Стосувались вони визначення місця проживання дитини,  утворення складу міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах та виконання планів соцзахисту дитини, залишеної без батьківського піклування. 
Окрему увагу члени комісії приділили евакуації опікунів з підопічними дітьми. 

«Ми розуміємо, що сьогодні питання безпеки є першочерговими, які повинні розглядатись в нашій громаді. Якщо кожен з батьків приймає рішення щодо евакуації своєї дитини самостійно, то ми не можемо дозволити опікунам приймати такі рішення одноосібно. Ми пропонуємо безпечні місця для тимчасового проживання та наполягаємо на евакуації. Якщо буде потрібна допомога зі сторони наших фахівців – ми завжди готові. Тож, сподіваємось, що вже за тиждень розпочнеться евакуація опікунів зі своїми підопічними», - зауважила керуюча справами виконкому Алевтина Жук. 

Усі питання порядку денного були розглянуті з встановленням строків їхнього виконання.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію