• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Старт опалювального сезону та допомога пільговикам: відбулась щотижнева апаратна нарада керівників громади

eye

544

24.10.2022 14:42

Новини громад

img

Під головуванням очільника Покровської МВА Сергія Добряка за участю секретаря міської ради Наталії Іваньо, керуючої справами виконкому Алевтини Жук та заступників міського голови відбулось робоче засідання, під час якого були обговорені всі сфери життєдіяльності громади.

Обговорюючи роботу житлово-комунального господарства, Олександр Добровольський зауважив, що з 1 до 5 листопада у громаді буде проведений у тестовому режимі запуск котелень для опалювального сезону. Крім цього, триває підготовка теплопунктів, які будуть розташовані на базі об’єктів критичної інфраструктури міста, також роботи з опресування внутрішньої мережі багатоквартирних житлових будинків.

З 8.30 сьогоднішнього дня водопостачання Покровської ТГ зупинене відповідно до чинного триденного графіка і буде відновлене у четвер.

«Триває роздача та підвезення питної води. Графік формується Комітетом самоорганізації відповідно до заявок старост приєднаних територій. У планах, за підтримки міжнародних партнерів, буріння ще 10 свердловин (8 у старостатах і 2 у місті)», - додав заступник міського голови Олександр Добровольський.

Дороги підтримуються у проїзному стані. Проводиться підсипання вулиць Шмідта та Шосейна. У тестовому форматі увімкнені світлофори.

Щодо роботи соціальної сфери, то одним з основних напрямків роботи УСЗН сьогодні є забезпечення твердим паливом пільгових категорій населення. Так, вже подано 931 заявку, за якими жителі за рахунок коштів міського бюджету отримають дрова. Ще 139 заявок підпадають під державну субвенцію. 

З проханнями щодо надання вугілля звернулися 689 мешканців Покровської ТГ. 100 заяв від загальної кількості вже затверджено. Громадяни найбільш незахищених категорій, які перебувають під опікою соціальних працівників, безкоштовно забезпечуються обігрівачами.

УСЗН за сприяння КУ «Агентство розвитку громади» отримало допомогу у вигляді ліків для громадян, які перебувають під опікою соціальних працівників.

Керівники апарату ради також зауважили, що у громаді триває евакуація населення. Особливо це стосується прийомних родин та опікунів. Курсують евакуаційні потяги, записатися на які можна у контактному центрі за номером: 0-800-300-101.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Триває видача гуманітарної допомоги у Покровську для сімей з дітьми до 14 років

Сьогодні у Покровську протягом дня проводиться видача гуманітарної допомоги – гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років від Благодійного фонду «Янголи спасіння».

eye

24

Громада 1

21 травня 2024 18:05

Покровський центр соціальних служб надає всебічну підтримку родинам, які опинились у складних життєвих обставинах

Робота з сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах, є одним з пріоритетних напрямів діяльності центру соціальних служб, робота якого спрямована на консультування, соціальний супровід, психологічну підтримку та надання допомоги постраждалим.

eye

51

Новини громад

21 травня 2024 15:06

Перепрофілювання освітніх закладів у Покровській громаді: громадське обговорення та стратегічні рішення

Питання оптимізації залишається актуальним для галузі освіти протягом останніх років, оскільки щорічний аналіз мережі закладів освіти змушує шукати раціональні форми функціонування і розвитку як дошкільної, так і загальної середньої освіти.

eye

90

Новини громад

21 травня 2024 11:24

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію