• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Старт опалювального сезону та допомога пільговикам: відбулась щотижнева апаратна нарада керівників громади

eye

574

24.10.2022 14:42

Новини громад

img

Під головуванням очільника Покровської МВА Сергія Добряка за участю секретаря міської ради Наталії Іваньо, керуючої справами виконкому Алевтини Жук та заступників міського голови відбулось робоче засідання, під час якого були обговорені всі сфери життєдіяльності громади.

Обговорюючи роботу житлово-комунального господарства, Олександр Добровольський зауважив, що з 1 до 5 листопада у громаді буде проведений у тестовому режимі запуск котелень для опалювального сезону. Крім цього, триває підготовка теплопунктів, які будуть розташовані на базі об’єктів критичної інфраструктури міста, також роботи з опресування внутрішньої мережі багатоквартирних житлових будинків.

З 8.30 сьогоднішнього дня водопостачання Покровської ТГ зупинене відповідно до чинного триденного графіка і буде відновлене у четвер.

«Триває роздача та підвезення питної води. Графік формується Комітетом самоорганізації відповідно до заявок старост приєднаних територій. У планах, за підтримки міжнародних партнерів, буріння ще 10 свердловин (8 у старостатах і 2 у місті)», - додав заступник міського голови Олександр Добровольський.

Дороги підтримуються у проїзному стані. Проводиться підсипання вулиць Шмідта та Шосейна. У тестовому форматі увімкнені світлофори.

Щодо роботи соціальної сфери, то одним з основних напрямків роботи УСЗН сьогодні є забезпечення твердим паливом пільгових категорій населення. Так, вже подано 931 заявку, за якими жителі за рахунок коштів міського бюджету отримають дрова. Ще 139 заявок підпадають під державну субвенцію. 

З проханнями щодо надання вугілля звернулися 689 мешканців Покровської ТГ. 100 заяв від загальної кількості вже затверджено. Громадяни найбільш незахищених категорій, які перебувають під опікою соціальних працівників, безкоштовно забезпечуються обігрівачами.

УСЗН за сприяння КУ «Агентство розвитку громади» отримало допомогу у вигляді ліків для громадян, які перебувають під опікою соціальних працівників.

Керівники апарату ради також зауважили, що у громаді триває евакуація населення. Особливо це стосується прийомних родин та опікунів. Курсують евакуаційні потяги, записатися на які можна у контактному центрі за номером: 0-800-300-101.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Солодка підтримка для ВПО з Донеччини

Перша партія смачної гуманітарної допомоги вагою у 500 кг вже надійшла до гуманітарного хабу "Єднання" Покровської МВА у Кропивницькому. Це приємний подарунок для мешканців з Донеччини, які вимушено покинули свої домівки.

eye

27

Новини громад

04 липня 2024 17:59

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

25

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

28

Новини громад

04 липня 2024 11:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію