• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. Для захисту військовослужбовців: компанія «Метінвест» передала Покровську фортифікаційні споруди

eye

803

24.10.2022 12:23

Новини громад

img

 За підтримки компанії «Метінвест» до Покровська доставлено чотири спеціальні металеві споруди, які допоможуть зміцнити окопи та врятувати життям українським бійцям. 

З перших днів війни Метінвест розгорнув гуманітарний фронт допомоги, у рамках якого Покровська громада вже отримала ліки, медобладнання, продуктові набори та захисну амуніцію для бійців ЗСУ та тероборони. 
Окрему увагу група компаній «Метінвест» приділяє захисту військовослужбовців. Тож цього разу металурги передали до Покровська фортифікаційні споруди КВСУ. 

«Дуже вдячні компанії «Метінвест» за таку значущу та своєчасну допомогу. Подіваємось, що ці металеві конструкції допоможуть вберегти життя наших захисників та захисниць», - зазначив очільник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк. 

Як зазначив директор з інжинірингу компанії «Метінвест» Микола Петряков, такі споруди мають всі необхідні умови для перебування військових: є ліжко-місця для 8 осіб, буржуйка та запасний вихід. 

У планах Метінвесту доставити до Покровська ще партію спецукриттів для облаштування об’єктів критичної інфраструктури.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Покровський центр соціальних служб надає всебічну підтримку родинам, які опинились у складних життєвих обставинах

Робота з сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах, є одним з пріоритетних напрямів діяльності центру соціальних служб, робота якого спрямована на консультування, соціальний супровід, психологічну підтримку та надання допомоги постраждалим.

eye

37

Новини громад

21 травня 2024 15:06

Перепрофілювання освітніх закладів у Покровській громаді: громадське обговорення та стратегічні рішення

Питання оптимізації залишається актуальним для галузі освіти протягом останніх років, оскільки щорічний аналіз мережі закладів освіти змушує шукати раціональні форми функціонування і розвитку як дошкільної, так і загальної середньої освіти.

eye

73

Новини громад

21 травня 2024 11:24

Волонтери World Central Kitchen продовжують забезпечувати гарячими обідами підопічних терцентру та евакуйованих громадян

Покровська МВА завдяки спільним зусиллям з міжнародними організаціями зміцнює свою спроможність долати труднощі війни та продовжує надавати необхідну допомогу тим, хто цього потребує.

eye

24

Громада 1

21 травня 2024 10:55

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію