• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За підтримки французів підопічних терцентру забезпечили конвекторами

eye

552

21.10.2022 14:45

Новини громад

img

Для створення комфортних умов в зимовий період донори передали до Покровської громади 405 електричних камінів, які вже отримують підопічні територіального центру. 

Сьогодні частину з них вже отримали мешканці Родинського та Покровська. Підопічних центру відвідали керуюча справами виконкому Алевтина Жук та начальниця управління соціального захисту населення Ірина Бонзюх. 

«Управління соцзахисту та Покровська міська військова адміністрація бере участь у різноманітних проєктах і постійно шукає донорів, щоб забезпечити усім необхідним нашим мешканців. Цього разу французька благодійна організація Acted надали нам 405 конвекторів, які ми розвозимо по домівках наших підопічних. Це поодинокі громадяни та люди з інвалідністю», - розповіла Ірина Бонзюх. 

Однією з мешканок, оселю якої буде обігрівати сучасний конвектор, стала Ніна Бубенцова. За словами жінки, така допомога дуже своєчасна та необхідна, адже квартири вже охололи, а опалення ще не увімкнули. 

Раділа несподіваному подарунку й Неля Дурягіна: «Придбати самостійно камін сьогодні досить складно через його високу вартість, тож за такий дарунок дуже вдячна». 

Як зауважила керуюча справами виконкому Алевтина Жук, сьогодні ще багато соціально незахищених категорій населення досі залишаються в місті, тому їм необхідна така допомога. 

«Всі ми знаємо, що нам доведеться пережити дуже важку, холодну зиму, тому обігрівач необхідний цим людям. Ми не можемо гарантувати, чи буде дано опалення і чи буде воно надходити до кожної домівки. В будь-якому випадку це не просто прилад, це турбота про наших мешканців, від якого й на душі тепліше та приємніше. Тому хочеться ще раз подякувати нашим донорам за таку неоціненну допомогу»,- зазначила Алевтина Жук.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Найвищі результати: три випускники Покровська набрали 200 балів на НМТ-2024

Досягнення високих результатів на НМТ є неможливим без наполегливої праці учнів та всебічної підтримки з боку педагогів. Учителі не лише забезпечують якісне навчання, але й мотивують учнів, підтримують їх у скланих моментах та допомагають розкрити особис

eye

31

Громада 1

05 липня 2024 18:05

Зарядні станції та генератори для безперебійної роботи структурних підрозділів МВА: комісія розподілила чергове надходження гуманітарної допомоги

Сьогодні, 5 липня, за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги.

eye

55

Громада 1

05 липня 2024 12:55

По вулиці Київська працівники КП «Покровськводоканал» працюють над заміною трубопроводу

Для оптимізації системи водопостачання та покращення надання послуг мешканцям Покровської громади фахівці КП «Покровськводоканал» продовжують заміну водопровідних мереж.

eye

37

Громада 1

05 липня 2024 12:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію